Μοντέρνα και οδηγοκεντρική διαμόρφωση καμπίνας, «ψαγμένη» ποιότητα κατασκευής και ικανή ευρυχωρία στην καμπίνα της Veloce, όπως και στις άλλες Giulia άλλωστε…

Τα φώτα πέφτουν στη μοντέρνα και οδηγοκεντρική διαμόρφωση της καμπίνας, την «ψαγμένη» ποιότητα κατασκευής και την απροβλημάτιστη εργονομία.

Eκ φύσεως η θέση του διακόπτη οφείλει να είναι στο Dynamic.

Αυτά δεν είναι paddles, είναι φετίχ!

Η απίθανη και χαμηλή θέση οδήγησης, επιτρέπει στα πόδια όταν συναντούν τα πεντάλ να είναι στην ίδια σχεδόν ευθεία με την λεκάνη.

Εσωτερικό: Ποιοτική και ξεχωριστή

39.910 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2018)

Το εσωτερικό της Giulia Veloce που δοκιμάσαμε δεν διέφερε ουσιαστικά από αυτό των λιγότερο ισχυρών εκδόσεων. ¶ρα πάλι τα φώτα πέφτουν στη μοντέρνα και οδηγοκεντρική διαμόρφωση της καμπίνας, την «ψαγμένη» ποιότητα κατασκευής (σ.σ. αν ψηλαφίσεις εκατοστό προς εκατοστό το ταμπλό και τις πόρτες θα βρεις ωστόσο κάποιες πολύ μικρές ατέλειες), την απροβλημάτιστη εργονομία, την ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές, καθώς και την άριστη θέση οδήγησης. Ναι θα ήθελες περισσότερο «χρώμα», ναι θα προτιμούσες κάτι για να σπάει τη μουντάδα των μαύρων πλαστικών, αλλά τα θεόρατα και σταθερά (αλληλούια) αλουμινένια paddles είναι εκεί προς τέρψιν των ματιών, αλλά και των ακροδάκτυλων. Σε συνδυασμό με την απίθανη και χαμηλή θέση οδήγησης, που επιτρέπει στα πόδια όταν συναντούν τα πεντάλ να είναι στην ίδια σχεδόν ευθεία με την λεκάνη, είναι σα να σε καλούν ως άλλες Σειρήνες να πατήσεις το starter button στο τιμόνι και μπεις στην οδηγική δίνη της Giulia Veloce.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center