Αναβαθμισμένη είναι η εικόνα στο εσωτερικό της ανανεωμένης C-Class, με πιο σύγχρονο διάκοσμο και νέα στοιχεία εξοπλισμού, ενώ ποιοτικά παραμένει εξαιρετική.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και όμορφος. Προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και με ψηφιακό πίνακα 12,3 ιντσών.

Νέοι διακόπτες και λογισμικό για το σύστημα infotainment Comand On Line, το οποίο διαθέτει και νέα μεγαλύτερη οθόνη.

Εσωτερικό: Aτόφια premium

56.293 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2019)

Αντίστοιχα περιορισμένες αλλά πιο σημαντικές, είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό της ανανεωμένης C-Class. Εδώ, είναι εμφανώς πιο σύγχρονος ο διάκοσμος, με τα νέα touchpad χειριστήρια στο τιμόνι και την 10,25 ιντσών οθόνη του συστήματος πολυμέσων Comand να ευθύνονται κυρίως γι`αυτή την βελτίωση (προαιρετικά διατίθεται και με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών).

Η πολυτέλεια αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό της καμπίνας της ανανεωμένης C-Class και προκύπτει τόσο από την σχεδίαση, όσο και την επιλογή κορυφαίων υλικών, ενώ συμπληρώνεται φυσικά και από το υψηλό επίπεδο ποιότητας της κατασκευής, με το ανάλογο φινίρισμα και συναρμολόγηση.

Το σύστημα infotainment Comand On Line είναι σημαντικά πιο εξελιγμένο με καλύτερη απεικόνιση και ενσωματώνει περισσότερα υποσυστήματα, τα οποία ο οδηγός χειρίζεται μέσω των νέων touchpad κουμπιών από το τιμόνι ή από την βάση της κεντρικής κονσόλας μέσω του περιστροφικού χειριστηρίου. Γενικότερα η εργονομία είναι καλή, ο χειρισμός ωστόσο του συστήματος και η απουσία λειτουργίας αφής της οθόνης, δυσκολεύουν αρχικά τον χρήστη. Από κει και ύστερα, τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού βρήκαν εφαρμογή και στην C-Class με κύριο και βασικότερο το πακέτο Driving Assistance package Plus, το οποίο μέσω των άλλων συστημάτων (Distronic Plus, Active Steering Assist) προσφέρει χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης.

Οι χώροι τέλος, παραμένουν αμετάβλητοι και σε κάθε περίπτωση επαρκείς για έως και 3 επιβάτες στο πίσω κάθισμα και τις αποσκευές τους, με 480 λίτρα χωρητικότητα για αυτές. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN