Το εσωτερικό της ανανεωμένης Mustang διατηρεί την ξεχωριστή της ταυτότητα, την οποία ωστόσο συνδυάζει με πιο σύγχρονα στοιχεία και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής.

Τα εντυπωσιακά σε όψη και στήριξη προαιρετικά καθίσματα της Recaro (κόστος 2.549 ευρώ), διαμορφώνουν μια ιδανική θέση οδήγησης κουπέ αυτοκινήτου.

Το αυτόματο κιβώτιο διαθέτει 10 σχέσεις...

... με την χειροκίνητη λειτουργία του να γίνεται αποκλειστικά από τα paddles πίσω από το τιμόνι.

Μπορεί λόγω χαρακτήρα οι χώροι να είναι περιορισμένοι για τους πίσω επιβάτες, ο χώρος αποσκευών ωστόσο επαρκεί και με το παραπάνω.

Εντυπωσιακός είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων της ανανεωμένης Mustang, ο οποίος προσφέρει μεγάλες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Εσωτερικό: Τέλειος συνδυασμός ρετρό & σύγχρονης αισθητικής

30.810 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2018)

Το εσωτερικό της ανανεωμένης Mustang είναι εντυπωσιακό από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Ο τρόπος που όλα τα σύγχρονα μέσα έχουν ενσωματωθεί σε ένα κατά τα άλλα ρετρό και κλασικό εσωτερικό, είναι εκπληκτικός. Πιο συγκεκριμένα, διατηρείται αυτούσια η τετραγωνισμένη και μυώδης αισθητική του ταμπλό με τους παραδοσιακούς στρογγυλούς αεραγωγούς, ωστόσο η Mustang σε βάζει μέσα στη σύγχρονη εποχή μέσω του συστήματος πολυμέσων SYNC 3 με την οθόνη αφής αυτού στην κεντρική κονσόλα, αλλά και του ψηφιακού πίνακα οργάνων με οθόνη 12 ιντσών. Ο τελευταίος είναι «όλα τα λεφτά» με όμορφη απεικόνιση ενώ διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του συστήματος παραμετροποίησης ή τις προσωπικές απαιτήσεις του οδηγού της. Η όμορφη εικόνα συμπληρώνεται από τους προερχόμενους από την προηγούμενη γενιά αεροπορικού τύπου διακόπτες στη βάση της κεντρικής κονσόλας, ενώ τα τελευταία σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης της εταιρείας, έχουν βρει εφαρμογή και στην ανανεωμένη Mustang βάζοντάς τη στη νέα εποχή. 

Ξεπερνώντας τις διαφορές και τις βελτιώσεις σε επιμέρους στοιχεία του εσωτερικού της ανανεωμένης Mustang έρχεται η ευχάριστη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει βελτίωση και σε θέματα ποιότητας. Έτσι, τα υλικά είναι καλύτερης ποιότητας και τα συναντάς σε περισσότερα μέρη στο εσωτερικό, ενώ βελτίωση έχουμε τόσο στο φινίρισμα όσο και τη συναρμολόγηση, στοιχεία που ανεβάζουν πολύ την συνολική αίσθηση ποιότητας. Εκεί που δεν υπάρχει αλλαγή, είναι στο κομμάτι των χώρων, με την καμπίνα λογικής 2+2 θέσεων να προσφέρει ουσιαστικά την δυνατότητα φιλοξενίας στα πίσω καθίσματα δύο ανήλικων επιβατών. Ο χώρος αποσκευών πάντως ικανοποιεί με την χωρητικότητα των 408 λίτρων του, ασχέτως από το γεγονός ότι διαθέτει μικρό άνοιγμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw