Ανάμεσα στα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας της νέας E250 είναι και το Active Lane Keeping Assist, που φρενάρει τους εξωτερικούς τροχούς με τέτοιο τρόπο, ώστε αν κάποιος αφαιρεθεί στην οδήγηση, το αυτοκίνητο να επανέλθει με ασφάλεια στην ενδεδειγμένη πορεία.!

    Τεχνολογίες - Ασφάλεια

    39.965 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2013)

    Ασφάλεια επιστημονικής φαντασίας
    Θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο τεύχος για να καταγραφούν και να αναλυθούν τα νέα συστήματα ασφαλείας της E-Class. Αυτά έχουν προέλθει από την ναυαρχίδα της φίρμας, την S-Class και συνοδεύουν το ανανεωμένο μεσαίο μοντέλο της Mercedes-Benz στο πακέτο «Ιntelligent Drive». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα στα καινούργια στοιχεία Pre-Safe για την διατήρηση της σωστής απόστασης εν κινήσει, την αποφυγή συγκρούσεων και την προστασία από επαφή με πεζό, έχει το νέο σύστημα αλλαγής λωρίδας Active Lane Keeping Assist. 

    Η νέα σκοπιά που εξετάζει η Mercedes τη λειτουργία του συστήματος για προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, όταν κάποιος οδηγεί αφηρημένος, είναι να φρενάρει τους εξωτερικούς τροχούς και έτσι, το αυτοκίνητο να επανέρχεται με ασφάλεια στην ενδεδειγμένη πορεία.!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Toyota
    moto