Οι γραμμές παραμένουν «σοβαρές», αλλά η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι κορυφαία στη νέα Mercedes-Benz E250.

    Εσωτερικό

    39.958 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2013)

    Ακόμα πιο πολυτελής
    Οι διακριτικές αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό της ανανεωμένης E-Class, τόνωσαν την αίσθηση πολυτέλειας που ούτως ή άλλως αναδίδει έντονα το γερμανικό σεντάν. 

    Η πρώτη εμφανής αλλαγή έχει να κάνει με την προσθήκη ενός αναλογικού ρολογιού στο κέντρο της κονσόλας μεταξύ των ανανεωμένων αισθητικά αεραγωγών. Στην συνέχεια, υπάρχει η νέα οριζόντια λωρίδα που διατρέχει το ταμπλό στο ύψος των αεραγωγών και η οποία διαθέτει διαφορετικό χρωματισμό και υφή από το υπόλοιπο ταμπλό, φρεσκάροντας το εσωτερικό περιβάλλον. 

    Από εκεί και πέρα, οι γραμμές παραμένουν «σοβαρές», τα καθίσματα είναι μαλακά και άνετα, ενώ δεν λείπουν και τα πλέον σύγχρονα Συστήματα ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και τηλεματικής. Φυσικά, όλα τα παραπάνω ντύνονται με άκρως ποιοτικά υλικά που δεν επιδέχονται κριτικής, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα έρχονται σε κορυφαία επίπεδα για την κατηγορία. 
    Σε κάθε περίπτωση, η Ε250 έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός καθισμένος στην καμπίνα της. Και καλά κάνει, γιατί πέρα από όλα τα άλλα, η Ε250 είναι ένα αυτοκίνητο γοήτρου.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    NEO TRAFIC
    moto