6 φωτογραφίες »

Υπόδειγμα ποιότητας το ταμπλό: διακριτικές οι σπορ πινελιές, οθόνη η οποία θέλει σύντομα ένα update, κυρίως σε look.

Εσωτερικό: Με τη διακριτική προσέγγιση της Audi

26.428 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

Η λογική μέσα στην καμπίνα είναι συγκρατημένα σπορτίφ. Αυτό ταιριάζει στην Audi, αυτό είναι που εξασφαλίζει διαχρονικότητα αλλά και ευρεία αποδοχή. Δε λείπουν τα σπορ στοιχεία, οι βαμμένες ραφές, τα ωραία «σαγρέ» υλικά οριζόντια στο ταμπλό και φυσικά ότι στην «ούγια», στα μαρσπιέ και σε διάφορα σημεία εμφανίζεται το λογότυπο της έκδοσης.

Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός (το virtual cockpit είναι έξτρα) είναι πλήρης και πολύ ευχάριστος, σε αντίθεση όμως με την οθόνη του infotainment η οποία, ενώ είναι μοντέρνα, σε συνθήκες «2020» δείχνει -ελαφρώς μόνο- ξεπερασμένη. Είναι η πορεία των πραγμάτων τέτοια βλέπετε. Το δείχνουν και τα νεότερα μοντέλα της Audi πόσο πιο μοντέρνο σύστημα τηλεματικής έχουν υιοθετήσει, το οποίο προφανώς σύντομα θα κατηφορίσει τις κατηγορίες και θα φτάσει πρώτα στο A3 αλλά και στο Q2 και παντού. Ποιοτικά βέβαια, δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο να παραπονεθεί κανείς.

Στιβαρότητα και σωστό μοντάρισμα χαρακτηρίζει όλα τα τμήματα, στοιχείο που πάει «φούστα-μπλούζα», για την Audi, με την ακαμψία του πλαισίου. Μετά την κατανάλωση, το επόμενο λιγότερο ενδιαφέρον στοιχείο που θα περίμενε κανείς να διαβάσει για ένα SQ2 είναι αν έχει καλούς χώρους. Ας είναι όμως. Έχει καλούς χώρους το Q2 αν και στα σημεία χάνει από ένα (τωρινό) A3. Οπότε όσοι θέλουν οπωσδήποτε κάποια έξτρα χιλιοστά άπλας ή να μπορούν να πάρουν μια τσάντα παραπάνω μαζί τους, ας στραφούν προς τα εκεί.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center