Το εσωτερικό του Jeep Compass είναι καλοφτιαγμένο και χωρίς τις «χαριτωμενιές» του μικρότερου Renegade.

Ευπρόσδεκτη θα ήταν μια θέση μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων για το τηλέφωνο.

Ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου λειτουργεί και σειριακά με τις σχέσεις να ανεβαίνουν-κατεβαίνουν με μια ελαφρά κίνηση του μοχλού εμπρός ή πίσω αντίστοιχα.

Αναλογικός είναι ο πίνακας οργάνων του νέου Jeep Compass με την οθόνη των ενδείξεων να βρίσκεται ανάμεσα σε στροφόμετρο και ταχύμετρο.

Εσωτερικό: Στιβαρή κατασκευή, μοντέρνα & διακριτική σχεδίαση

125.742 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2018)

Αντίθετα με το μικρότερο Jeep Renegade που διαθέτει αρκετές «τζιριτζάντζουλες» με στόχο να ενισχύσουν τον off road χαρακτήρα του (σ.σ. ίσως και η συγγένεια με το Fiat 500X να έχει παίξει ρόλο), το εσωτερικό του Jeep Compass είναι πιο «μετριοπαθές». Δεν φωνάζει με τη σχεδίασή του, όμως μέσα από την ποιότητα των υλικών και τη συναρμογή τους φαίνεται ο πραγματικός στόχος του. 

Αναλυτικότερα, τα υλικά είναι µαλακά σχεδόν σε κάθε σηµείο, συµπεριλαµβανοµένων και των επενδύσεων στη βάση των παραθύρων και δείχνουν µια ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση, που σε συνδυασµό µε την γερή συναρµογή, το πολύ καλό φινίρισµα, τις δερµάτινες επενδύσεις και την έξτρα οθόνη των 8,4 ιντσών, κατοχυρώνονται ως ένα σηµείο οι premium βλέψεις της Jeep. 

Θα θέλαµε λιγο πιο ψηλά τοποθετηµένους ή με περισσότερη κλίση τους διακόπτες κάτω από την κεντρική οθόνη, ωστόσο σε γενικές γραµµές τα χειριστήρια έχουν γνώριµη εµφάνιση και είναι σε ικανοποιητικές θέσεις. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τη θέση του επιλογέα για το αυτόµατο κιβώτιο (λειτουργεί και σειριακή µε σωστή εκτέλεση ήτοι κατεβάζει σχέση σπρώχνοντας και ανεβάζει τραβώντας) ή το όργανο ρύθµισης των επιλογών της πρόσφυσης και της τετρακίνησης, ο χρόνος προσαρµογής που απαιτείται από το εσωτερικό του νέου Compass είναι ελάχιστος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda