Πολύ καλοί είναι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες, ενώ το επίπεδο σχεδόν πάτωμα βοηθά στη μεταφορά ενός τρίτου.

Ο χώρος των αποσκευών δεν είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία, αφού φτάνει έως τα 438 λτ. Σε κάθε περίπτωση ικανοποιεί με το σχήμα του.

Χώροι: Ανετο για τους επιβάτες

125.658 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2018)

Ανεξάρτητα με την πόρτα που θα ανοίξεις και τη θέση που θα καθίσεις, η πρώτη αίσθηση που θα λάβεις είναι πως η καμπίνα του Compass είναι αρκετά ευρύχωρη. Συγκεκριμένα, η θέση οδήγησης είναι ψηλή και πανοραμική, ωστόσο οι φαρδιές πίσω κολώνες και το µικρό παράθυρο της 5ης πόρτας δεν συμβάλλουν στην άριστη περιφερειακή ορατότητα. Έπειτα, όπως έδειξαν και οι µετρήσεις µας, ο χώρος για τα πόδια είναι πολύ µεγάλος, όπως άλλωστε αυτός για τους ώµους και τα κεφάλια. Επίσης, το σχεδόν επίπεδο πάτωμα περιορίζει ελάχιστα το µεσαίο πίσω επιβάτη και αυτό είναι θετικό στοιχείο όταν έχεις μικρά παιδιά.

Ανοίγοντας τώρα την 5η πόρτα, τo πορτ-µπαγκάζ έχει καλό σχήµα, δείχνει λίγο ρηχό, αλλά έχει ρυθµιζόµενο δάπεδο σε τρεις θέσεις. Αυτές μάλιστα συνδέονται και µε την παρουσία κανονικού εφεδρικού τροχού ανάγκης, ή κιτ επισκευής και δίνουν τιµές ωφέλιµου όγκου από 368, σε 388 και 438 λτ. αντίστοιχα. Τέλος, σε επίπεδο πρακτικότητας θα θέλαµε κάποιον ικανό χώρο αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα, καθώς και µεγαλύτερες «τσέπες» στις πόρτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center