Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Mercedes C 200 Coupe των 184 ίππων και σας αναφέρουμε.

Σε σβέλτους ρυθμούς κίνησης η αίσθηση είναι σπορτίφ ωστόσο το βάρος της C 200 δεν κρύβεται.

Σταθερή και άνετη είναι οδηγικά η C 200 Coupe παρά τη σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης.

Τα ανασχεδιασμένα φώτα με τα κάθετα σώματα στο εσωτερικό δένουν όμορφα στο σύνολο του «αστεριού».

Οι ζάντες του πακέτου AMG είναι 18 ιντσών και έχουν όμορφη σχεδίαση. Η σκούρα απόχρωσή τους ωστόσο τις «κάνει» να δείχνουν μικρότερες.

Δοκιμή: Νέα Mercedes C 200 Coupe

52.884 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2019)

Αισθητικά και τεχνολογικά αναβαθμισμένη, η ανανεωμένη C-Class Coupe συνεχίζει να μαγεύει στο πέρασμά της, «παίζοντας» τον ανταγωνισμό της... στα δάχτυλα.

Την ώρα που η αγορά των κουπέ αυτοκινήτων παρουσιάζει παγκοσμίως συνεχώς φθίνουσα πορεία και κινδυνεύει με αφανισμό, κάποιοι όχι μόνο επιμένουν αλλά την εξελίσσουν κιόλας. Μέσα στο μεγάλο και επιτυχημένο κεφάλαιο της C-Class, σημαντικό ρόλο παίζει η κουπέ έκδοση αυτής. Ένα αυτοκίνητο που ξαναέβαλε την Mercedes-Benz στο παιχνίδι των θελκτικών premium κουπέ αυτοκινήτων και που διαγράφει εξαιρετική πορεία, στις υγιείς αγορές φυσικά. Για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντική είναι αυτή η έκδοση στην γκάμα της C-Class, αρκεί να ρίξει μια ματιά στις πωλήσεις της στην Ευρώπη σε σχέση με τα ανταγωνιστικά Audi Α5 Coupe και BMW Σειρά 4 Coupe. Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή η γενιά, W205, της C-Class στην κουπέ έκδοση, πούλησε όσο τα Audi Α5 και η BMW Σειρά 4 μαζί, τόσο το 2016 όσο και το 2017. 

Στα πλαίσια της ανανέωσης της C-Class, η κουπέ έκδοσή της δεν έμεινε στο απυρόβλητο. Αλλωστε όσο όμορφο και πετυχημένο κι αν είναι ένα μοντέλο, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Στην περίπτωση της Coupe θα έλεγε κανείς πως αισθητικά τουλάχιστον δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Και όμως έγινε, με ιδιαίτερα μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις που της χαρίζουν πιο εκλεπτυσμένη εικόνα χωρίς να διαταράσσουν την ισορροπία της με την δυναμική. Έτσι έχουμε νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός, νέα γρίλια στη μάσκα, νέους προφυλακτήρες και ζάντες, καθώς και δυο επιπλέον επιλογές στην παλέτα με τα χρώματα. Ανάλογα με το εξοπλιστικό πακέτο που θα επιλεχθεί, τονίζεται ελαφρώς είτε η δυναμική είτε η πολυτελής της υπόσταση, με βάση πάντα την επιβλητική σιλουέτα της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto