Πιο high tech και πιο οδηγοκεντρικό είναι το εσωτερικό της νέας Σειράς 3. Ποιοτικά έγινε ακόμα καλύτερο, ενώ «διόρθωσε» και το χώρο για τα κεφάλια των επιβατών.

Εσωτερικό: Σπορ & ποιοτικό

46.012 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2020)

Νέο είναι αισθητικά και το εσωτερικό, με πιο high tech στοιχεία και έντονες δόσεις πολυτέλειας, ακολουθώντας το αντίστοιχο εσωτερικό και πάλι των μεγαλύτερων BMW. Όπως και στο εξωτερικό της, έτσι και εδώ, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με κάποια σπορ στοιχεία με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων i-Drive προαιρετικά έχουν διαγώνιο 12,3 και 10,25 ιντσών, ενώ έχουμε να κάνουμε με το τελευταίας γενιάς τέτοιο σύστημα της BMW που διακρίνεται για την ευκολία του στο χειρισμό.

Ποιοτικά η εικόνα έχει βελτιωθεί περαιτέρω με καλύτερα υλικά και κορυφαία επίπεδα συναρμογής και φινιρίσματος, ενώ σημαντική βελτίωση παρατηρούμε και στους χώρους όσον αφορά στα κεφάλια των επιβατών, αφού στις υπόλοιπες μετρήσεις οι διαφορές είναι μικρές. Ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 480 λίτρα και ικανοποιεί.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto