Όμορφο εσωτερικό με το στιλ που λάνσαρε η BMW ταυτόχρονα σε Ζ4 και Σειρά 3. Η ποιότητα συναρμολόγησης δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παράπονα.

Η πανοραμική άποψή δείχνει ότι το σαλόνι είναι πλέον πιο καλά απλωμένο χωρίς να χάνει τη σφιχτή σπορτίφ προσωπικότητά του.

Σχεδόν άριστο το iDrive δουλεύει τέλεια με την οθόνη αφής και όποτε χρειαστείς έχεις και φωνητικές εντολές. Παρόν και ένα έγχρωμο head-up display στο παρμπρίζ.

Εσωτερικό: Με το στιλ της 3άρας

25.394 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Oι μεγάλες οθόνες (10,25 ιντσών και στις δύο περιπτώσεις) γεμίζουν το ταμπλό της Ζ4 τρίτης γενιάς. Ο τρόπος που συγκεντρώνονται τα μπουτόν του κλιματισμού στην κονσόλα αλλά και η διάταξη του χειριστηρίου iDrive δίπλα στον επιλογέα του κιβωτίου, όλα προέρχονται από τη Σειρά 3, με τις ανάλογες προσαρμογές. Το ίδιο και το ταμπλό, ντυμένο με εξαιρετικά υλικά και με πολύ δυνατή επίδοση στη συναρμολόγηση. Γενικά δύσκολα ακούγεται «τσικ» μέσα στη Ζ4 ακόμα και σε κακό ελληνικό δρόμο ενώ είναι αξιοσημείωτη η χαμηλή στάθμη θορύβου. Επίσης είναι καλύτερα ζυγισμένο στο χώρο και το πλαίσιο του παρμπρίζ και μπαίνεις πιο εύκολα στη Ζ4 παρά τον ιδιαίτερα πλατύ μαρσπιέ, ο οποίος φέρνει τα καθίσματα προς το κέντρο του σαλονιού. Το μεταξόνιο έχει μικρύνει, ωστόσο η εκμετάλλευση των χώρων είναι προφανώς πιο καλή ειδικά στο μήκος, όπου η ρύθμιση της θέσης είναι πιο ευρεία. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center