Όμορφη, ιδιαίτερα ποιοτική και high-tech είναι η εικόνα στο εσωτερικό.

«Πρόσβαση» στις δύο οθόνες δίνουν τα αντίστοιχης πλευράς χειριστήρια στο τιμόνι.

«Πρόσβαση» στις δύο οθόνες δίνουν τα αντίστοιχης πλευράς χειριστήρια στο τιμόνι.

Eσωτερικό-Χώροι: State of the art

80.883 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2018)

 Το εσωτερικό της νέας A-Class είναι σε όλες τις εκδόσεις εντυπωσιακό σε εικόνα και ποιότητα, με τον «ψηφιακό» διάκοσμο να παραπέμπει σε ακριβότερες και μεγαλύτερες προτάσεις της εταιρείας. Αρχικά, οι δύο οθόνες στο ταμπλό (7 ιντσών η κάθε μία) κερδίζουν τις εντυπώσεις (πόσο μάλλον οι προαιρετικές 10,25 ιντσών) με την δεξιά να έχει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων και την δεξιά να είναι η οθόνη του συστήματος infotainment. Και μπορεί στην αρχή να «χάνεσαι» από την πληθώρα λειτουργιών και χειριστηρίων, μετά από εξοικείωση όμως όλα φαίνονται τόσο λογικά δομημένα, προσθέτοντας εν τέλει πόντους στην εργονομία. Και εδώ το νέο σύστημα φωνητικών εντολών MBUX (Mercedes-Benz User Experience) «λύνει» τα χέρια αρκεί να του «απευθύνεις» τον λόγο λέγοντας “Hey Mercedes”. Εν συνεχεία το σύστημα αλληλεπιδρά μαζί σου και μέσω εκείνου λαμβάνεις διάφορες πληροφορίες που κάνουν πιο άνετο και ευχάριστο το ταξίδι σου.

Ποιοτικά, το ανώτερο επίπεδο που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά A-Class είναι αισθητό και εμφανές παντού, με πολύ καλά υλικά και κορυφαία συναρμολόγηση, ενώ και το φινίρισμα είναι πιο προσεγμένο σε σχέση με το παρελθόν. 

Αντίστοιχα, οι χώροι είναι βελτιωμένοι σε όλες τις μετρήσεις, με οριακή ωστόσο αύξηση εκτός του εσωτερικού πλάτους του πίσω καθίσματος που είναι σημαντικά μεγαλύτερος. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του αυξήθηκε στα 370 λίτρα και ικανοποιεί.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
OPEL