Πολύ καλό σε ποιότητα και μοντέρνο σε σχεδίαση είναι το εσωτερικό της C-Class Coupe. Οι αεροπορικού τύπου διακόπτες είναι πολυτελείς και ποιοτικοί στην αφή.

Το κουμπί του DYNAMIC SELECT βρίσκεται στη βάση της κονσόλας. Το ωραίο είναι πως υπάρχει αισθητή διαφορά από mode σε mode!

Η οθόνη στην κονσόλα δεν είναι αφής, όμως δεν ενοχλείσαι μιας και ο χειρισμός γίνεται εύκολα μετά από λίγο μέσω του περιστροφικού διακόπτη ή των μπουτόν πάνω στο τιμόνι.

Μικρά τα αυτάκια για το αυτόματο κιβώτιο πίσω από το τιμόνι, όμως κάνουν τη δουλειά τους, όταν αποφασίσεις να μπεις σε manual mode.

Μικρό το άνοιγμα για το πορτ-μπαγκάζ, αλλά ενοχλεί αυτό κάποιον που θα αγοράσει ένα κουπέ όχημα; Η απάντηση είναι φυσικά όχι! Η χωρητικότητα είναι στα 400 λίτρα.

Ντίβα και πολυτελής και στο εσωτερικό

68.665 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2018)

Ανοίγοντας τις μεγάλες, στιβαρές πόρτες και μπαίνοντας στο εσωτερικό του μοντέλου το σκηνικό δεν διαφέρει από αυτό που έχουμε συναντήσει και στις υπόλοιπες εκδόσεις της C-Class Coupe που έχουμε δοκιμάσει κατά το παρελθόν. Πιο αναλυτικά, ο διάκοσμος είναι ιδιαίτερα ευχάριστος, με την ποιότητα κατασκευής να χαρακτηρίζεται κορυφαία, στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η C-Class. Ο οδηγός κάθεται πιο χαμηλά σε σχέση με την σεντάν έκδοση, απολαμβάνοντας πολύ καλή στήριξη από το αναπαυτικό κατά τα άλλα κάθισμα, ωστόσο η ορατότητά του περιορίζεται από το σχήμα του αμαξώματος προς όλες τις πλευρές. Εργονομικά ατοπήματα δεν παρατηρούνται, με το σύστημα πολυμέσων να χρειάζεται κάποιο χρόνο εξοικείωσης στον χειρισμό του. 
Τέλος, στο 4θέσιο εσωτερικό της C Class Coupe, τα 2 πίσω άτομα θα χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις ακόμα και αν δεν είναι μέσου ύψους, αφού ο χώρος είναι περιορισμένος εξαιτίας της κουπέ αισθητικής. Ο χώρος αποσκευών αντίστοιχα είναι κατά 80 λίτρα μικρότερος από της σεντάν C Class,  με συνολικό όγκο 400 λίτρων. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center