Εντυπωσιακός είναι ο εσωτερικός διάκοσμος με τις δύο -προαιρετικές- οθόνες των 12,3 ιντσών. Η «αύρα» της S-Class έχει υπόσταση κι εδώ, με την ποιότητα να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Το ποντίκι χειρισμού του infotainment έχει λειτουργία αφής και ενισχύει τον high tech χαρακτήρα της E-Class Coupe.

Τέσσερις αεραγωγοί εδράζουν κάτω από την οθόνη αφής 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment.

Αεροπορικού τύπου είναι οι διακόπτες στην κονσόλα.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων «φιλοξενείται» σε οθόνη 12,3 ιντσών.

Οι χώροι της E-Class Coupe είναι πολύ καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας. Είναι μάλιστα από τις λίγες φορές που ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω ικανοποιεί.

Το «χειροκίνητο» παρκάρισμα γίνεται παιχνιδάκι μέσω της κάμερας οπισθοπορείας που διαθέτει HD ανάλυση…

Χάρμα ιδέσθαι και μέσα…

23.414 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2018)

H όμορφη εικόνα της E-Class Coupe, συνεχίζεται και στο εσωτερικό της προβάλλοντας όμορφη σχεδίαση, high tech αέρα, πολυτέλεια και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Το εσωτερικό αντλεί όλη του την έμπνευση από τη σεντάν E-Class, που αποτελεί μια μικρογραφία όσον αφορά τις διαστάσεις του της S-Class, και αυτό μόνο θετικά μπορεί να κριθεί. Το πεπλατυσμένο ταμπλό κυριαρχείται φυσικά από το μεγάλο πάνελ που φιλοξενεί κάτω από ενιαία «στέγη» δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών έκαστη διαμορφώνοντας έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και σύγχρονο διάκοσμο, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τι είδους κόκπιτ θέλει ακριβώς να βλέπει. Η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο με κυρίαρχα μαλακά υλικά που επιδεικνύουν και κορυφαίο φινίρισμα. Και εδώ πάντως απουσιάζει η ευκολία που προσφέρουν οι οθόνες αφής, επηρεάζοντας την εργονομία. Αφής ωστόσο είναι τα χειριστήρια στο τιμόνι και στο αλά mouse χειριστήριο για το infotainment, που χρειάζονται ωστόσο κάποια σεβαστή περίοδο εξοικείωσης για να τις «παίζεις» στα δάχτυλα.

Με την προηγούμενη γενιά της E-Class να βασίζεται ουσιαστικά στην C-Class, οι χώροι δεν αποτελούσαν το δυνατό σημείο της έκδοσης, ωστόσο τώρα έχουμε να κάνουμε με την κουπέ έκδοση της νέας E-Class που εξΆ ορισμού προορίζεται για την άνετη κάλυψη των αναγκών 4 ενήλικων επιβατών. Η κουπέ κλίση της οροφής που παραδοσιακά περιορίζει το εσωτερικό ύψος υφίσταται κι εδώ, ωστόσο αυτή ξεκινάει έντονα πίσω από τις πλάτες των πίσω καθισμάτων κάτι που σε συνδυασμό με τα χαμηλά τοποθετημένα καθίσματα, αφήνουν επαρκή αέρα για τα κεφάλια των επιβατών. Όπως είπαμε και στην εισαγωγή, πραγματικά οι θυσίες σε χωροταξικά ζητήματα είναι αμελητέες, με 4 επιβάτες να απολαμβάνουν άνετες, ήσυχες και ευχάριστες μετακινήσεις. Ο χώρος αποσκευών ικανοποιεί, με 425 λίτρα χωρητικότητας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
NISSAN