Προσεγμένο από άκρη σε άκρη το ταμπλό με σύγχρονο διάκοσμο και κορυφαία ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης. Τίποτα λιγότερο από μια Mercedes E-Class.

Ο χώρος αποσκευών έχει ικανοποιητικό όγκο (310 λίτρων) παρά την εισχώρηση της μαλακής οροφής μέσα σε αυτόν. Με κλειστή την οροφή, αυξάνεται στα 385 λίτρα.

Oμορφος, σύγχρονος και ευανάγνωστος είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων της E-Class Caabriolet, ενώ αλλάζει «ύφος» ανάλογα με τις επιλογές του οδηγού της.

¶νετοι χώροι και για τους πίσω: ειδικά ο αέρας για τα γόνατα μας άρεσε πολύ.

Εσωτερικό: Υψηλής αισθητικής & κανονικό σαλόνι

17.809 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2018)

Το ταμπλό της E-Class Cabriolet δανείζεται φυσικά τη συνολική εικόνα από τη σεντάν έκδοση η οποία με τη σειρά της αντλεί έμπνευση και στιλ από την ναυαρχίδα της εταιρείας, την S-Class. Η κυματοειδής γραμμή στο ταμπλό είναι το βασικό στοιχείο όπως και το γυάλινο πάνελ που ξεκινά εμπρός από τον οδηγό και εκτείνεται μέχρι και το μέσο της κονσόλας. Αυτό καλύπτει δύο οθόνες 12,3 ιντσών η κάθε μία που σαφέστατα αποτελούν και τα high tech στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η πρώτη είναι ο ψηφιακός και πλήρης πίνακας οργάνων και η δεύτερη αυτή του προαιρετικού συστήματος infotainment COMAND Online. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν touch επιφάνειες για τον χειρισμό τους (στο τιμόνι και ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα), με την εργονομία να χρειάζεται αρκετό χρόνο εξοικείωσης. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο κρυφός φωτισμός με στοιχεία LED (αλλάζει ανάμεσα σε 64 χρώματα), οι επενδύσεις και ο όμορφος γενικότερα διάκοσμος που συνθέτει ο σχεδιασμός του κάθε στοιχείου (αεραγωγοί, διακόπτες, χειριστήρια κλπ), διαμορφώνουν μια πολυτελή και ιδιαίτερα ευχάριστη καμπίνα για 4 επιβάτες. Οι δύο επιβάτες μάλιστα που θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν στο πίσω κάθισμα, δεν θα συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα με τον διαθέσιμο χώρο τόσο για τα κεφάλια, αλλά κυρίως για τα πόδια τους. Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 385 ή 310 λίτρα, με κλειστή ή ανοικτή την οροφή αντίστοιχα, τιμές που είναι σαφώς ικανοποιητικές. Τέλος, αν και ο οδηγός θα βρει εύκολα την σωστή θέση οδήγησης και θα νιώσει άνετα με το μεγάλο σε όγκο αυτοκίνητο, αντίθετα και εξαιτίας της οροφής, η ορατότητα είναι περιορισμένη. Φυσικά στην πράξη δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα αφού η τεχνολογία (κάμερες και αισθητήρες όπως και ενημέρωση τυφλής γωνίας στους καθρέπτες) θα του… ανοίξουν τα μάτια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto