Οι δύο πίσω επιβάτες θα φιλοξενηθούν με περίσσια άνεση ακόμα και αν είναι άνω του μέσου ύψους. Η κλίση της οροφής επηρεάζει περισσότερο την αίσθηση ευρυχωρίας, αφού στην πράξη δεν περιορίζουν τον επαρκή διαθέσιμο αέρα για τα κεφάλια.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 535 λίτρων (5 λίτρα περισσότερα από του νέου Audi A6) και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Χώροι: Αποκλειστικά για 4…

33.070 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2018)

Εξ ορισμού το αμάξωμα του Audi A7 Sportback προορίζεται αποκλειστικά για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών 4 επιβατών. Το μεγάλο μήκος του αμαξώματος (4.969 χλστ.) ορίζει σαφέστατα και αυτοκρατορικές ανέσεις για τους δύο επιβάτες στο πίσω κάθισμα με ιδιαίτερα μεγάλο αέρα για τα πόδια τους αλλά και εσωτερικό πλάτος, ωστόσο η κουπέ λογική σχεδίασης της οροφής, περιορίζει ελαφρώς την αίσθηση ευρυχωρίας που λαμβάνουν, αφού προσφέρει λίγο πάνω από το επαρκές αέρα για τα κεφάλια τους. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 535 λίτρα αποσκευών, στο επίπεδο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα του, ενώ η ηλεκτρική πόρτα και το μεγάλο άνοιγμά της, διευκολύνουν την διαδικασία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto