Ξεχωριστό σε κάθε του λεπτομέρεια είναι αισθητικά το Peugeot 3008, αποτελώντας ένα από τα πιο δυναμικά σχεδιαστικά αυτοκίνητα της κατηγορίας των Crossover/SUV.

Στα πλαϊνά του αμαξώματος, κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης αποτελούν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και η ιδιαίτερη σχεδίαση της πίσω κολώνας.

Στο εμπρός μέρος η μυώδης σχεδίαση του καπό, τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα και ο ιδιαίτερα επιθετικός προφυλακτήρας, αρκούν για να προσδώσουν στο νέο Peugeot τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ξεχωριστό είναι και το πίσω μέρος του 3008 με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα LED και την φάσα που τα ενώνει να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σχεδίασης

Τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά LED μπροστινά φωτιστικά σώματα

Όμορφα τα πίσω φώτα του 3008 με την οπτικά διαιρούμενη εμφάνιση, όπως και στο 308

Στο νέο Peugeot 3008 δε λείπουν οι σχάρες οροφής που τονίζουν τον Crosover χαρακτήρα του

5άκτινες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών

Εμφάνιση: Δείχνει τα δόντια του

211.481 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Το νέο Peugeot 3008 εκφράζει άμεσα τον Crossover/SUV χαρακτήρα του μέσω της σχεδίασής του. Το μήκους 4.450 χλστ. αμάξωμά του διαθέτει έντονα επιθετικό προφίλ με στοιχεία που δεν προέρχονται από άλλα μοντέλα της Peugeot, με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα φρέσκο και ψαγμένο αισθητικά. Στο εμπρός μέρος η μυώδης σχεδίαση το καπό, τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα και ο ιδιαίτερα επιθετικός προφυλακτήρας που πλαισιώνει τα ιδιαίτερα φωτιστικά, αρκούν για να προσδώσουν στο νέο Peugeot τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Στα πλαϊνά του αμαξώματος, κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης αποτελούν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και η ιδιαίτερη σχεδίαση της πίσω κολώνας που σε συνδυασμό με τα χρωμιωμένα πλαίσια των θυρών και τις ράγες οροφής, προσδίδουν στο νέο Peugeot μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική. Σε κάποιες εκδόσεις μάλιστα η διχρωμία οροφής και αμαξώματος Black Diamond συνθέτει ένα ακόμα πιο καλαίσθητο αισθητικά αποτέλεσμα. Αντίστοιχα ξεχωριστό είναι και το πίσω μέρος του 3008 με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα LED και την φάσα που τα ενώνει να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σχεδίασης, ενώ και σε εκείνο το σημείο η δυναμική τονίζεται από τις έντονες γραμμές που διατρέχουν τόσο την πίσω πόρτα όσο και τον προφυλακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw