Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με ακριβά υλικά και premium «αέρα» σε φινίρισμα και συναρμογή.

Την παράσταση κλέβουν οι δύο οθόνες στο κέντρο, αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Συμβατικός ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου και όχι περιστροφικός και αναδυόμενος, όπως στο μεγαλύτερο Velar. Πίσω από την οθόνη υπάρχει κρυφή θήκη, ενώ ανάμεσα από τα καθίσματα υπάρχει box 4,5 λτ..

Ανετοι, αλλά όχι κορυφαίοι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες.

Ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος (591 λτ.). Η αυτόματη ηλεκτρική πίσω πόρτα είναι στα έξτρα.

Ένας πολυτελής, ψηφιακός, αλλά όχι super ευρύχωρος, κόσμος

32.234 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Εμφανώς εμπνευσμένο από αυτό του Velar είναι το υψηλής αισθητικής και ποιότητας εσωτερικό του νέου Evoque. Σαφώς τα άριστα πλαστικά και το αψεγάδιαστο φινίρισμα κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά την παράσταση κλέβουν οι δύο μεγάλες έγχρωμες οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα: Η πάνω, που διαθέτει και ρύθμιση κλίσης, αφορά κυρίως στο χειρισμό του συστήματος infotainment, ενώ η κάτω ελέγχει κυρίως τον κλιματισμό, το σύστημα παραμετροποίησης λειτουργιών και την τετρακίνηση Τerrain Response 2. To νέο Evoque προσφέρει και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με δυνατότητες διαμόρφωσής του. Full είσοδο στη ψηφιακή εποχή με άλλα λόγια, ενώ από τα πολλά ακόμα gadget ξεχωρίζουμε τη δυνατότητα μετατροπής του συμβατικού κεντρικού καθρέφτη σε οθόνη ψηφιακής προβολής των προς τα πίσω του Evoque δρώμενων (χρήσιμο αν στο πίσω κάθισμα κάθονται υψηλόσωμοι) και το σύστημα Ground View, το οποίο προβάλει στην κεντρική οθόνη, μια εικόνα του δρόμου ακριβώς μπροστά και κάτω από τον κινητήρα!

Η αύξηση του μεταξονίου κατά 21 χλστ. έχει βελτιώσει την ευρυχωρία και οι πόρτες ανοίγουν με μεγαλύτερη γωνία, ωστόσο χωροταξικά το Evoque δεν είναι κορυφαίο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και «στριμόκωλο». Αντιθέτως, ακόμα και υψηλοί επιβάτες θα βολευτούν πίσω και παρά την κλίση της οροφής ο «αέρας» για τα κεφάλια είναι αρκετός, αν δεν μιλάμε για άνω του 1,90 άτομα. Ο δε χώρος αποσκευών των 591 λτ. φτάνει μέχρι τα 1.383 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda