Καλοφτιαγμένη και αρκούντως πολυτελής είναι η καμπίνα του XC60, αλλά ο πρώτος χαρακτηρισμός που σου έρχεται στο νου όταν μπαίνεις για πρώτη φορά είναι το «high-tech».

Χαρακτηριστική η κάθετη οθόνη αφής Sensus, που λειτουργεί στη λογική ενός tablet.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Χειροποίητος κρυστάλλινος επιλογέας.

¶νετοι χώροι στο πίσω κάθισμα. Μόνο το ογκώδες τούνελ του πατώματος θα ενοχλήσει τον μεσαίο επιβάτη.

Σημαιάκια της Σουηδίας στην ούγια των καθισμάτων.

Το πορτ μπαγκάζ των 468 λτ  θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Εσωτερικό-Χώροι: High-tech και ευρύχωρο

63.050 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2018)

Σίγουρα καλοφτιαγμένη και αρκούντως πολυτελής είναι η καμπίνα του XC60, αλλά ο πρώτος χαρακτηρισμός που σου έρχεται στο νου όταν μπαίνεις για πρώτη φορά είναι το «high-tech». Την αίσθηση αυτή τονίζει τόσο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, όσο και η κάθετη οθόνη αφής Sensus, που θυμίζει tablet και που σίγουρα χρειάζεται λίγη μελέτη και κάποια εξοικείωση για να μάθεις τις πολλές λειτουργίες της. Τα πάντα σχεδόν ελέγχονται από αυτήν, ενώ η δυνατότητα απεικόνισης της ροής ενέργειας και του τρόπου λειτουργίας του υβριδικού συστήματος επιτείνουν την high-tech αίσθηση. Η συναρμογή και η ποιότητα των υλικών είναι κομμάτια του παζλ, που έχουν προσεχθεί, αλλά κακά τα ψέματα δεν πρόκειται να φέρουν σε δύσκολη θέση  τον premium γερμανικό ανταγωνισμό, ειδικά όταν υπάρχουν κάποια πλαστικά που απλά ικανοποιούν στην όψη και στην αφή. Από την άλλη όμως ο διάκοσμος είναι ευχάριστος, με προσεκτικά επιλεγμένους χρωματισμούς συνδυασμούς, που δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο, όσο και αν τα σημαιάκια της Σουηδίας στα καθίσματα και o χειροποίητος κρυστάλλινος λεβιές Orrefors του κιβωτίου, δείχνουν too much…

Aνετοι χώροι 4 ενήλικες
Ο χώρος  είναι πολύ άνετος για τέσσερις μεγαλόσωμους επιβάτες με μόνο ψεγάδι το ογκώδες τούνελ πατώματος, το οποίο θα ενοχλήσει έναν πέμπτο. Το πορτ μπαγκάζ των 468 λτ  θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμο και μπορεί να φορτωθεί πανεύκολα μιας και διαθέτει ηλεκτρικό άνοιγμα, αλλά κυρίως χαμηλώνει αυτόματα το κατώφλι φόρτωσης χάρη στην «έξυπνη» πνευματική ανάρτηση του αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green