3 φωτογραφίες »

Jeep Renegade Limited: Μαγνητίζει

84.529 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Jeep Renegade Limited εφοδιάζεται με των 1,3 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 150 ίππους και συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και με την ισχυρότερη και 4κίνητη έκδοση αυτού με 180 ίππους και 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Επίσης είναι διαθέσιμο και με τον 1,6 λτ. diesel κινητήρα των 120 ίππων με χειροκίνητο η DCT κιβώτιο.

Το ξεχωριστό από κάθε άποψη Jeep Renegade μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιβλητικό μέσα από την πλούσια γκάμα προαιρετικών στοιχείων ή εξατομίκευσης που διαθέτει. Στην πιο πλούσια έκδοσή του Limited που διαθέτει μάλιστα πολλά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Μπορεί ωστόσο προαιρετικά να εφοδιαστεί με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, διχρωμία σε αμάξωμα-οροφή με όμορφα και «ζωντανά» χρώματα, πανοραμική γυάλινη οροφή και LED φωτιστικά σώματα, στοιχεία που σαφέστατα το εντάσσουν εύκολα στην κατηγορία των αυτοκινήτων που «ρίχνουν σαγόνια». 

Πιο σύγχρονο, ευχάριστο και ποιοτικό εσωτερικό
O εξοπλισμός και ο διάκοσμος επίσης στο εσωτερικό της έκδοσης Limited είναι εξίσου πλούσιος και εντυπωσιακός. Οι όμορφες και ποιοτικές επενδύσεις αποτελούν στοιχεία της έκδοσης όπως και η ξεχωριστή οθόνη του συστήματος infotainment με διαγώνιο 7 ιντσών (προαιρετικά Uconnect με 8,4 ιντσών οθόνη). Προαιρετικά επίσης μπορεί να εξοπλιστεί μεταξύ άλλων με υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Beats, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα και άλλα στοιχεία που το καθιστούν κάτι παραπάνω από πλήρες και στο εσωτερικό του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto