3 φωτογραφίες »

Το Opel Crossland X είναι διαθέσιμο στην έκδοση X-Clusive με κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. με 130 ίππους και με τον diesel των 1,5 λτ. με 120 ίππους, ενώ και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Οpel Crossland Χ-Clusive: «Παίρνει» το κάτι παραπάνω αισθητικά

84.651 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Opel Crossland διαθέτει ως κορυφαία έκδοση την X-Clusive η οποία διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό της και κάποια επιπλέον στοιχεία που ενσωματώνει αισθητικά, διαφοροποιούμενη ελαφρώς από τις πιο απλές εκδόσεις του Crossland. Σε όλες τις εκδόσεις του Crossland X λοιπόν οι επιλογές διαμόρφωσης είναι αρκετές για να καταστήσουν ξεχωριστό το μοντέλο, περιλαμβάνοντας όμορφα χρώματα και επιλογή δίχρωμης οροφής ή ηλιοροφής, ζάντες έως 17 ιντσών (σε 3 διαφορετικά σχέδια), ράγες οροφής και φιμέ κρύσταλλα (στάνταρ στην X-Clusive). Ο διαμορφωτής μας «δίνει» έτσι ένα σημαντικά ενδιαφέρον Crossland X το οποίο μπορεί να διαφοροποιηθεί από τα άλλα και να αποτελέσει μήλον της έριδος για τον υποψήφιο αγοραστή της κατηγορίας και του συγκεκριμένου αυτοκινήτου βεβαίως.

Πλήρες αλλά πληρέστερο με επιλογή «πακέτων» εξοπλισμού
Η έκδοση X-Clusive του Opel Crossland αντίθετα, διαθέτει πολλά επιπλέον στοιχεία που αναδεικνύουν τον high-tech και ποιοτικό του χαρακτήρα. Αρχικά διαθέτει όλα τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης καθώς και οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment. Προαιρετικά και εδώ μπορεί κανείς να αναβαθμίσει την εικόνα ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα και άλλα στοιχεία, ενώ ενδιαφέρον έχουν τα συνδυαζόμενα «πακέτα» εξοπλισμού που αντίθετα με αυτά που διαθέτουν, προσφέρονται σε προσιτές τιμές.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
skoda