4 φωτογραφίες »

Το Peugeot 2008 στην έκδοση GT Line διατίθεται σε συνδυασμό με τον 1,2 λτ. turbo βενζινοκινητήρα PureTech των 130 ίππων και τον diesel των 1,5 λτ. με ίδια απόδοση. Και οι 2 κινητήρες συνδυάζονται είτε με 6τάχυτο μηχανικό είτε με 8 τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Peugeot 2008: Απογειώνεται με μικρές προσθήκες

84.503 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Peugeot 2008 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά αυτοκίνητα της μικρής Crossover/SUV κατηγορίας ξεχωρίζοντας για την δυναμική του εμφάνιση και τον high-tech χαρακτήρα του. Στην έκδοση GT Line η σπορ υπόσταση συμπληρώνεται από τα ιδιαίτερα χρώματα, τις 18 ιντσών ζάντες, τα LED φωτιστικά σώματα και τα φιμέ κρύσταλλα στοιχεία που του επιτρέπουν να «ρίξει τα σαγόνια» και του πιο δύσκολου παρατηρητή. Οι ράγες οροφής ή η προαιρετική πανοραμική οροφή αποτελούν κάποια στοιχεία που προσθέτουν με τη σειρά τους πιο εκλεπτυσμένη αισθητική στο σύνολο.  

Ομορφο, ποιοτικό και high-tech στο εσωτερικό
Αντίστοιχα με την εξωτερική εμφάνιση, η έκδοση GT Line του Peugeot 2008 διακρίνεται για την σπορ εικόνα της, ενώ η ποιότητα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο όπως και ο high-tech διάκοσμος. Εδώ είναι στάνταρ ο τρισδιάστατος ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής των 10 ιντσών για το σύστημα infotainment, ενώ προαιρετικά μπορεί να δεχθεί ένα ενδιαφέρον πακέτο που εντείνει τον άνετο και πολυτελή του χαρακτήρα, με ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα και λειτουργία μασάζ.


ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center