3 φωτογραφίες »

Το SEAT Arona είναι διαθέσιμο με 1.000άρη TSI κινητήρα 95 και 115 ίππων (ο ισχυρότερος και με DSG κιβώτιο), με τον 1,5 TSI των 150 ίππων (αποκλειστικά σε έκδοση FR), καθώς και με τον 1,6 λτ. TDI πετρελαιοκινητήρα με 95 ίππους (με χειροκίνητο ή DSG κιβώτιο). Tην γκάμα του συμπληρώνει η έκδοση φυσικού αερίου-βενζίνης (TGI) με 90 ίππους (στην έκδοση Style).

SEAT Arona: Ξεχωρίζει η FR, ακόμα περισσότερο με 2-3 στοιχεία επιπλέον

84.591 Επισκέψεις στο άρθρο

H γκάμα του SEAT Arona διαθέτει τις εκδόσεις Xcellence και FR ως κορυφαίες με την FR να ξεχωρίζει αισθητικά λόγω της πιο σπορ εικόνας της. Αυτή διαθέτει πιο δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρες και ζάντες 17 ιντσών (προαιρετικά 18 ιντσών). Σε όλα τα Arona ωστόσο είναι διαθέσιμη μια ευρεία γκάμα χρωμάτων με δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού μαύρης ή γκρι οροφής (στάνταρ στις εκδόσεις Xcellence και FR). 

Bρίσκεις αυτό που θέλεις μέσα από έτοιμα πακέτα εξοπλισμού
Το SEAT Arona είναι πλούσιο στις εκδόσεις XCellence και FR περιλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία που μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα μοντέλο της κατηγορίας. Η SEAT έχει φροντίσει να δημιουργήσει «πακέτα» εξοπλισμού που περιλαμβάνουν πολλά στοιχεία χωρίς ωστόσο να «ξεφεύγει» η τιμή τους.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
skoda