3 φωτογραφίες »

Η νέα Flying Spur V8 είναι 100 κιλά ελαφρύτερη από την έκδοση W12.

Έβαλε μπρος η Bentley Flying Spur V8

2.473 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2020)

Στην γραμμή παραγωγής μπήκε η νέα Bentley Flying Spur με τον V8 κινητήρα, ένα περίπου μήνα μετά το επίσημο ντεμπούτο της.


Έτοιμη για να ξεκινήσει τις παραδόσεις των πρώτων μονάδων της Flying Spur V8 εμφανίζεται η Bentley, καθώς η βρετανική μάρκα ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου.
 
Η νέα  Flying Spur V8 είναι 100 κιλά ελαφρύτερη από την έκδοση W12 και σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, την καθιστά πιο ευέλικτη. Η ισχύς προέρχεται από ένα twin turbo V8 4,0 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 550 ίππους και770 Nm ροπής.Το μοντέλο χρειάζεται μόλις 4,1 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα, πριν καταλήξει στα 318 χλμ./ώρα που είναι και η τελική ταχύτητα.  
 
«Η νέα Flying Spur V8 είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένειά μας. Περίπου 100 ώρες εξειδικευμένης χειροτεχνίας απαιτούνται σε κάθε Flying Spur, σε ένα εργοστάσιο που λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσω ανανεώσιμων ή βιώσιμων πηγών ενέργειας. Η Flying Spur V8 γίνεται το δέκατο μοντέλο παραγωγής μας αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε πραγματικά να μοιράσουμε τα πρώτα αυτοκίνητα στους τυχερούς νέους ιδιοκτήτες τους», δήλωσε ο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Peter Bosch.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου η Flying Spur V8, διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, που επιτρέπει στο μοτέρ να λειτουργεί ως τετρακύλινδρος κινητήρας όταν κινείται σε χαμηλές ταχύτητες.

Hyundai
vw