3 φωτογραφίες »

Η Mercedes θα λανσάρει τη GLA για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην έκδοση Edition 1, η οποία θα διαθέτει 19άρες AMG ζάντες μαύρου κράματος, φώτα bi-xenon, αλουμινένιες ράγες οροφής και χρωμιομένους προφυλακτήρες.

Ειδική έκδοση Mercedes GLA Edition 1

11.811 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2013

Η Mercedes θα βγάλει για περιορισμένο χρονικό διάστημα την έκδοση Edition 1, για το νέο της compact SUV, τη GLA, με τις γνωστές αισθητικές παρεμβάσεις, όπως έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της φίρμας.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Η γερμανική φίρμα παρουσίασε στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου το νέο συμπαγές crossover της, την ξεχωριστή GLA, η οποία αποτελεί την πρόταση της Mercedes στα αστικά πολυτελή SUV.

Τώρα λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και μια Edition 1 version για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως συνέβη για τα A45 AMG, CLA45 AMG και S-Class.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει τέσσερις αποκλειστικές εξωτερικές αποχρώσεις (λευκό, μαύρο, καφέ και γκρι), μαζί με πεντάκτινες 19άρες AMG ζάντες μαύρου κράματος και φώτα bi-xenon. Επιπλέον θα φέρει αλουμινένιες ράγες οροφής, χρωμιομένους προφυλακτήρες και απολήξεις εξάτμισης.

Στο εσωτερικό της GLA Edition 1 θα υπάρχει ένα νέο δερμάτινο τιμόνι, πιο αναπαυτικά και με μαλακό δέρμα καθίσματα, λεπτομέρειες αλουμινίου, όπως και σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τέλος, η Edition 1 θα κοστίζει περί τα 6.307 ευρώ επιπλέον (τιμή Γερμανίας), ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε μηχανικό σύνολο της GLA. Ωστόσο, η Mercedes επισημαίνει ότι η εν λόγω έκδοση δεν θα μπορεί να διατεθεί μαζί με το προαιρετικό εξοπλιστικό πακέτο AMG.