Στην εικόνα βλέπετε το Audi Q2.

Εξελίσσει το ηλεκτρικό Q2 e-tron η Audi

4.240 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Η Audi εξελίσσει την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Q2. Δείτε τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Μέσα στους βραχυπρόθεσμους στόχους της Audi είναι η επέκταση της γκάμας των SUV. Από αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση και το μικρότερο Q2, όπου μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης.
 
Τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα του επερχόμενου Audi Q2 e-tron, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους της Γερμανίας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που υπήρχαν από την αρχή του 2018.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο γνωρίζουμε πως όταν η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Q2 κάνει την εμφάνισή της θα έχει μία διαφορετική σχεδίαση στη μάσκα και τον προφυλακτήρα, ενώ παρών θα είναι και διάφορα νέα διακοσμητικά χαρακτηριστικά ήσσονος σημασίας, τα οποία ωστόσο θα κάνουν τα ηλεκτρικά Q2 να ξεχωρίζουν από αυτά που κινούνται μέσω κινητήρων εσωτερικής καύσης.
 
Από κει και πέρα πολύ πιθανή είναι και η ύπαρξη ηλιακών πάνελ ή μικρότερων ηλιακών συλλεκτών στην οροφή του μοντέλου, τα οποία δίνουν στα ηλεκτρικά οχήματα ένα πολύ απαραίτητο συμπλήρωμα ισχύος για να βοηθήσουν στη φόρτιση των μπαταριών, βοηθώντας παράλληλα και στην αύξηση της αυτονομίας.
 
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πακέτο μπαταριών του Q2 e-tron. Ωστόσο οι φήμες που κάνουν λόγο για μία αυτονομία κίνησης που θα φτάνει τα 500 χιλιόμετρα ολοένα και πληθαίνουν. Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερες πληροφορίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, οπότε μείνετε συντονισμένοι.    

OPEL NEA MONTELA
test center