Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Audi TT coupe.

Τότε θα δούμε το ανανεωμένο Audi ΤΤ

3.604 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει πως η Audi ασχολείται με την ανανέωση του ΤΤ, όμως ήρθαν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Αν και η ανανέωση δεν θα διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το εξωτερικό μέρος, το γερμανικό κουπέ αναμένεται να λάβει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και LED φώτα ημέρας, όπως και προφυλακτήρες, ενώ νέες επιλογές θα υπάρχουν και στους τροχούς.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό, όπως έχει γίνει γνωστό από παλαιότερες πληροφορίες, θα είναι ενημερωμένο από την τελευταία έκδοση του Virtual Cockpit της φίρμας, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον επιλογές τόσο στο φινίρισμα, όσο και στο χρωματικό κατάλογο.
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, λέγεται πως οι κινητήρες που θα προσφερθούν θα διαθέτουν καλύτερη οικονομία καυσίμου, ενώ μεταξύ των κινητήρων θα υπάρχουν και περιπτώσεις που θα έχει υπάρξει και κάποια μικρή αύξηση στην ισχύ. Η έκδοση RS συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να διατηρήσει τον υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος στο τρέχον μοντέλο προσφέρει 400 ίππους και 480 Nm ροπής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε κάποιες αγορές είναι πολύ πιθανό το ανανεωμένο Audi ΤΤ να μην προσφερθεί με κινητήρες πετρελαίου, ενώ για αυτούς που αναρωτιούνται το πότε θα δούμε και επίσημα το μοντέλο, το πιο πιθανό είναι να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2018 και να μπει στις παγκόσμιες αγορές στις αρχές του επόμενου έτους.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto