Η τρέχουσα BMW Σειρά 7.

Επιβεβαιώθηκε η ηλεκτρική 7άρα της BMW

1.145 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2020

Aυτά είναι τα σχέδια της βαυαρικής φίρμας για την επόμενη γενιά της Σειρά 7. Τι μαθαίνουμε για την ηλεκτρική της έκδοση;

H  BMW φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην κατασκευή μιας M έκδοσης υψηλών επιδόσεων για την επόμενης γενιάς 7άρα, ωστόσο έχει κάτι άλλο καινούριο στο μυαλό της, τον «εξηλεκτρισμό» της ναυαρχίδας της.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλείου της φίρμας, κ. Oliver Zipse δήλωσε πως η πιο ισχυρή έκδοση της επόμενης Σειρά 7 θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και ότι θα προστεθεί επίσης ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο δίπλα στις «παραδοσιακές» επιλογές βενζίνης και diesel.

O ίδιος είπε συγκεκριμένα: «H επόμενη 7άρα θα διατεθεί σε τέσσερις εκδόσεις: σε βενζίνη, σε diesel, ως plug-in υβριδική και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Όλες οι επιλογές θα βασίζονται πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Στην κορυφή, η πιο ισχυρή Σειρά 7 θα είναι αμιγώς ηλεκτρική».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η ηλεκτρική 7άρα θα ονομαστεί αλλιώς, για παράδειγμα i7. Οι πρώτες αναφορές πάντως κάνουν λόγο πως θα διατεθούν η ηλεκτρική βαυαρική ναυαρχίδα θα προσφθερθεί σε δύο εκδόσεις, με την πιο ισχυρή από αυτές να αποδίδει 650 άλογα και να προσφέρει αυτονομία 700 χιλιομέτρων χάρη στην 120 kWh μπαταρία.
 

10 διαθέσιμα άρθρα για BMW  ΣΕΙΡΑ 7