Την ιπποδύναμη της νέας Mercedes-AMG A 35 αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του ισχυρού τμήματος της γερμανικής φίρμας, Tobias Moers.

Με 300 άλογα η AMG A 35

8.083 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Την ιπποδύναμη της νέας Mercedes-AMG A 35 αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του ισχυρού τμήματος της γερμανικής φίρμας, Tobias Moers. Δείτε τι είπε.

Η είδηση πως η Mercedes θα κατασκευάσει μία ισχυρή έκδοση της νέας Α-Class, η οποία θα πάρει το όνομα Α 35 και θα βρεθεί πίσω από την ισχυρότερη Α45 στη γκάμα της φίρμας έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, με τις τότε πληροφορίες να αναφέρουν πως η ιπποδύναμή της θα ανέρχεται κοντά στους 330 ίππους.
 
Έτσι φτάσαμε στη σημερινή ημέρα όπου σε δηλώσεις του στα μέσα του εξωτερικού ο επικεφαλής του τμήματος AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε πως η νέα AMG A 35 θα έρθει με «περίπου 300 ίππους». Μάλιστα περιέγραψε πως η μικρή αδερφή της Α 45 αναμένεται να τη δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, κάνοντας την εμφάνισή της μετά την νέα A-Class sedan που θα κάνει την εμφάνισή της σε μερικές εβδομάδες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου στην Κίνα.
Αναφορικά με τη μονάδα ισχύος της Mercedes-AMG A 35, το ισχυρό hatchback λέγεται ότι θα πάρει ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος θα πάρει θέσει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας που θα φέρουν το λογότυπο «35», όπως το crossover GLA 35 και το sedan CLA 35.
 
Τέλος σε ότι αφορά την πιο πιθανή ημερομηνία που το μοντέλο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του, αυτή δεν αποκλείεται να είναι είτε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Οκτώβρη, είτε δύο μήνες αργότερα στο Σαλόνι του Λος Αντζελες.

Toyota
moto