Έρχεται «πιστάδικη» Lexus RC F (+vid)

3.743 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Η Lexus μας δίνει την ευκαιριά να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην RC F Track Edition, την ελαφρύτερη, ισχυρότερη και πιο «άγρια» έκδοση του premium ιαπωνικού κουπέ.

Η νέα κορυφαία έκδοση της Lexus RC F πρόκειται να αποτελέσει το εξ Ανατολής αντίπαλον δέος των BMW M4, Audi RS5 και Mercedes-AMG C 63. Το πολυτελές παρακλάδι της Toyota δεν αποκάλυψε και πολλά στο teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα εντούτοις, η στιγμή της πλήρους αποκάλυψης του μοντέλου πλησιάζει, οπότε δεν θα μείνουμε για πολύ στο σκοτάδι. Πιο συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της Lexus RC F Track Edition θα πραγματοποηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου.
 

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αναφέρουμε αυτά που ήδη γνωρίζουμε για την ισχυρότερη RC F: στο αμάξωμα θα γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, αποτέλεσμα της οποίας θα είνα η αισθητή μείωση του βάρους, ενώ όσον αφορά στο κινητήριο σύνολο όλα τα σενάρια μιλούν για τον ατμοσφαιρικό 5-λιτρο V8 κινητήρα σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ιαπωνικής φίρμας. Η ισχύς του εν λόγω κινητήρα δεν είναι γνωστή ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως θα ξεπερνά τα 500 άλογα.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να διαβάσετε όλες τις εξελίξεις γύρω από την επερχόμενη Lexus RC F Track Edition, αλλά και όλα τα νέα επικαιρότητας γύρω από το αυτοκίνητο.

Toyota
test center