Η υβριδική A-Class θα αποκαλυφθεί αυτό τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι.

Έρχονται δύο υβριδικές εκδόσεις για A-Class!

3.801 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2018)

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα κάνει ντεμπούτο η υβριδική A-Class, πιθανόν σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η νέα Mercedes A-Class έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η γερμανική μάρκα σχεδιάζει να λανσάρει και δύο νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου.

Πηγές από την Γερμανία αναφέρουν ότι η μια έκδοση θα συνδυάζει έναν 1.300άρη κινητήρα βενζίνης 163 ίππων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα που θα αποδίδει άλλους 90 ίππους μετατρέποντας ουσιαστικά το hatchback σε τετρακίνητο. Η ονομασία της έκδοσης λέγεται πως θα είναι Α250e 4Matic ενώ οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα έχει ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων.
 
Η άλλη plug-in υβριδική έκδοση θα είναι λιγότερο ισχυρή αφού το ηλεκτρικό μοτέρ των 90 ίππων θα συνδυάζεται με τον 1.300άρη στην έκδοση των 136 ίππων. Το όνομα της έκδοσης αυτής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, Α220e 4Matic.
 
Oι υβριδικές αυτές εκδόσεις θα είναι οι μόνες ηλεκτρικές στην γκάμα της Α-Class, αφού η Mercedes δεν φαίνεται να σχεδιάζει να φέρει στην αγορά κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου hatchback. Η υβριδική A-Class θα αποκαλυφθεί αυτό τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι.
 

Hyundai
vw