Η Giulia coupe όμως δεν θα είναι η μόνη νέα προσθήκη που θα υπάρξει στην γκάμα της Alfa Romeo.

Έρχονται νέες Alfa Romeo;

6.588 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να ανακοινώνει στις αρχές Ιουνίου το λανσάρισμα δύο νέων μοντέλων. Ποια θα είναι όμως αυτά;

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φήμες γύρω από την πιθανότητα να λανσάρει η Alfa Romeo ένα νέο μοντέλο με βάση την Giulia αλλά σε διθέσια coupe εκδοχή. Πλέον δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε λίγες εβδομάδες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της μάρκας που θα επιβεβαιώνει αυτά που σας αποκαλύψαμε.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το μηχανικό σύνολο που θα διαθέτει, πηγές αναφέρουν πάντως ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο V6 κινητήρας 2,9 λίτρων της Ferrari που θα συνεργάζεται με σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS, με την ιπποδύναμη να φλερτάρει με τα 640 άλογα, κάνοντας το μοντέλο το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την ιταλική φίρμα. Ωστόσο, αναμένεται να λάβει και κάποιες λιγότερο ισχυρές εκδόσεις για να γίνει πιο προσιτή στο κοινό.
 
Η Giulia coupe όμως δεν θα είναι η μόνη νέα προσθήκη που θα υπάρξει στην γκάμα της Alfa Romeo, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι η φίρμα ανακοινώσει ένα νέο SUV που θα τοποθετηθεί πάνω από την Stelvio  και θα αποτελέσει κιόλας το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο που έχει κατασκευαστεί ποτέ κάτω από το όνομα Alfa Romeo. Kάτω από το καπό αναμένεται να λάβει ένα ήπια υβριδικό μηχανικό σύνολο που θα αποτελείται από το 2λιτρο μοτέρ και ένα σύστημα 48-Volt με την απόδοση να φτάνει τα 400 άλογα.

Το όνομα του λέγεται πως θα είναι Castello, ενώ όπως και η Giulia Coupe θα λανσαριστεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2019.

Mercedes
moto