Η τιμή του ξεκινά στην Ιαπωνία από τα 2.197.800 γιεν, δηλαδή γύρω στα 17.870 ευρώ.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που κάνει το ανανεωμένο X-Trail ξεχωριστό είναι το σύστημα ProPilot ημι-αυτόνομης οδήγησης που προσφέρεται στο 20Χ και το 20Χ με υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Περνώντας στο εσωτερικό παρατηρείς ένα νέο περισσότερο σπορ τιμόνι, που μοιάζει με αυτό του νέου Micra.

Έτοιμο για παραγγελίες το ανανεωμένο X-Trail

9.289 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Oι παραγγελίες για το X-Trail άρχισαν στην αγορά της Ιαπωνίας. Δείτε πόσο έφτασε η τιμή του.

Η Νissan αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα το ανανεωμένο X-Trail και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην αγορά της Ιαπωνίας.

Οι διαφοροποιήσεις στην εξωτερική του εμφάνιση είναι μικρές και περιλαμβάνουν φαρδύτερη γρίλια, νέους προφυλακτήρες, ανανεωμένα φωτιστικά σώματα, νέους τροχούς και δυνατότητα επιλογής πολλών χρωμάτων.

Περνώντας στο εσωτερικό παρατηρείς ένα νέο περισσότερο σπορ τιμόνι, που μοιάζει με αυτό του νέου Micra. Οι αεραγωγοί απέκτησαν μαύρο γυαλιστερό περίβλημα, ενώ στον εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα για θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα. Νέες επιλογές σε δέρματα υπάρχουν για την έκδοση Techna. Τέλος, ο χώρος αποσκευών στην 5θέσια διαμόρφωση μεγάλωσε από τα 550 στα 565 λίτρα.
Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που κάνει το ανανεωμένο X-Trail ξεχωριστό είναι το σύστημα ProPilot ημι-αυτόνομης οδήγησης που προσφέρεται στο 20Χ και το 20Χ με υβριδικό μηχανικό σύνολο. Έχει την δυνατότητα να ελέγχει το γκάζι, τα φρένα και την διεύθυνση και μπορεί να λειτουργήσει τόσο μέσα στις πόλεις όσο και στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Επιπλέον, η υποβοήθηση παρκαρίσματος έχει βελτιωθεί και ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μια σειρά από έξτρα εξοπλισμό όπως κάμερα 360 μοιρών, σύστημα διατήρησης λωρίδας, ασύρματα ελεγχόμενες θύρες κ.α

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων παρέμεινε ως είχε, ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές ούτε στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης.

Η τιμή του ξεκινά στην Ιαπωνία από τα 2.197.800 γιεν, δηλαδή γύρω στα 17.870 ευρώ.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN