Το νέο Qashqai διαθέτει έναν εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και είναι τρομερά ολιγαρκής σε καύσιμο.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες του Nissan Safety Shield που ενσωματώνονται στο Qashqai, προστατεύουν οδηγό και επιβάτες.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες του Nissan Safety Shield που ενσωματώνονται στο Qashqai, προστατεύουν οδηγό και επιβάτες.

Nissan Qashqai 1,6 dCi: Όμορφο, μυώδες και υπερπροστατευτικό

44.003 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2014)

«Φύλακες Αγγελοι»
- Nissan Safety Shield 
- Εξελιγμένο σύστημα 4κινησης
- Ο 1,6 dCi κινητήρας με εργοστασιακή κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ.

Το νέο Nissan Qashqai ξεχωρίζει με τις κομψές και μοντέρνες γραμμές του, όντας παράλληλα μυώδες και δυναμικό. Συνδυάζει με μοναδικά τρόπο τα στοιχεία των crossover, σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα και τις ικανότητες των SUV.
Τεχνολογία αιχμής και… σωτήρια
Το νέο Qashqai διαθέτει κορυφαία συστήματα ασφαλείας, υπό την ομπρέλα τεχνολογιών με το όνομα Nissan Safety Shield. Αυτές οι τεχνολογικές καινοτομίες περιλαμβάνουν το Σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, Υποστήριξη προσοχής οδηγού, Σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, Προειδοποίηση απότομης αλλαγής λωρίδας και τυφλού σημείου, αλλά και Σύστημα ανίχνευσης κινούμενων εμποδίων. ¶ξιο μνείας είναι και το σύστημα Ελέγχου Πλαισίου Nissan Chassis Control, που ενσωματώνει επιπλέον συστήματα ασφαλείας όπως Ενεργή πέδηση, Διατήρηση πορείας, αλλά και Έλεγχο κίνησης του αμαξώματος, με στόχο τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια. Πέρα όλων των παραπάνω, το νέο Qashqai, έχει ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα της ασφάλειας για όσους το επιθυμούν.
Το Qashqai μπορεί να εφοδιαστεί με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, χρησιμοποιώντας το τελευταίας γενιάς ALL MODE 4x4 -i σύστημα μετάδοσης της Nissan. Το σύστημα αυτό, ελέγχεται μέσω περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα και δίνει τη δυνατότητα επιλογής κίνησης μεταξύ δύο τροχών, αυτόματης λειτουργίας 4X4 ή«Lock», για μόνιμη τετρακίνηση.
Ο εξαιρετικός 1,5 dCi
Κάτω το μακρύ καπό του Nissan Qashqai υπάρχει ο εξελιγμένος πετρελαιοκινητήρας 1,5 dCi, με δύναμη 110 ίππων, ροπή 240 Nm, με τις επιδόσεις να κρίνονται ικανοποιητικές. Τηρουμένων των αναλογιών της κατηγορίας βέβαια εξαιρετική επίδοση πετυχαίνει το Qashqai και στον τομέα της κατανάλωσης. Για να είμαστε πιο σαφείς, το νέο Qashqai, απαιτεί μόλις 6,0 λτ/100 χλμ, κινούμενο στον αυτοκινητόδρομο με 143 χλμ/ώρα. Έτσι, προστατεύει την τσέπη σας από άσκοπα φουλαρίσματα κάθε τρεις και λίγο. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
moto