3 φωτογραφίες »

To Ηοnda e.

«Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το Honda e

3.014 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2020

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ηοnda e έγινε το πρώτο ιαπωνικό αυτοκίνητο που κατακτά το βραβείο «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην ιστορία του θεσμού!


Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της Honda στην Ευρώπη, το Honda e, πήρε τον τίτλο του «Γερμανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2021» στα διάσημα ετήσια βραβεία Car of the Year της χώρας. Το Honda e που έγινε το πρώτο αυτοκίνητο από την Ιαπωνία που κατάφερε κάτι τέτοιο ενώ παράλληλα κέρδισε επίσης το τίτλο στην κατηγορία «New Energy».

Η κριτική επιτροπή των βραβείων «German Car of the Year» αποτελείται από μια κριτική επιτροπή κορυφαίων Γερμανών δημοσιογράφων αυτοκινήτου. Η επιτροπή δοκιμάζει και ελέγχει τα πιο καινούρια αυτοκίνητα, κατατάσσοντας τα ανάλογα με τη χρηστικότητα, τα χαρακτηριστικά οδήγησης, το αντίκτυπό τους στην αγορά και το επίπεδο καινοτομίας τους. Οι νικητές των πέντε κατηγοριών - Compact, Premium, Luxury, New Energy και Performance – στην τελική φάση, κοντράρονται μεταξύ τους για να βγει ο τελικός νικητής.

«Το να γίνει το Honda e το πρώτο ιαπωνικό αυτοκίνητο που κερδίζει το Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι μεγάλη τιμή και είμαστε απίστευτα περήφανοι», πρόσθεσε ο Katsuhisa Okuda, CO & Πρόεδρος της Honda Motor Europe. «Η ανταπόκριση των πελατών και των μέσων ενημέρωσης από την πρώτη παρουσίασή του ήταν εξαιρετικά θετική. Το Honda e είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτοκινήτου με μοναδικό σχεδιασμό, που διαθέτει τεχνολογία αιχμής και προηγμένη έξυπνη συνδεσιμότητα για να διατηρεί τους ιδιοκτήτες συνδεδεμένους με την καθημερινή τους ζωή. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό το βραβείο.»

Το Honda e κυκλοφόρησε την άνοιξη και είναι ένα σημαντικό μοντέλο στη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% των ευρωπαϊκών mainstream μοντέλων της γκάμας της έως το 2022. 
 

Σχολιάστε