Το Jeep Grand Cherokee Trackhawk εξοπλίζεται στην εργοστασιακή του έκδοση με έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων.

Grand Cherokee Trackhawk από την Hennessey!

4.874 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Η Ηennessey δεν έχασε καιρό και προσφέρει το δικό της βελτιωτικό πακέτο στο Grand Cherokee Trackhawk. Δείτε το στο δυναμόμετρο.

Αν και είναι ένα SUV με τέτοιες υψηλές επιδόσεις που για να μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και γνωστά supercars, ωστόσο η Hennessey Performance δεν είναι ευχαριστημένη με την απόδοση του μοντέλου και πλέον προσφέρει το δικό της πακέτο για όποιον ιδιοκτήτη θέλει να κάνει το αυτοκίνητό του ακόμα πιο δυνατό.

Το Jeep Grand Cherokee Trackhawk εξοπλίζεται στην εργοστασιακή του έκδοση με έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων με κομπρέσορα που αποδίδει 717 ίππους που μπορεί να διανύσει τα 0-96 σε 3.5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα 289 χλμ./ωρα. Παρά ταύτα, η Hennessey να ισχυρίζεται ότι με το νέο της πακέτο μπορεί και προσθέτει άλλα 145 άλογα. Πώς; Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, οι μηχανικοί της αναβάθμισαν το λογισμικό του εγκεφάλου και βελτίωσαν τον τρόπο που ο αέρας ψύχει τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.
 
Αμέσως, η Hennessey έβαλε το βελτιωμένο Trackhawk στο δυναμόμετρο όπου έδειξε πως αποδίδει 722 ίππους στους τροχούς με την απώλεια δύναμης να υπολογίζεται χαμηλότερα από 20%.

Ωστόσο, από ότι μαθαίνουμε, η Hennessey δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και ήδη ετοιμάζει ένα ακόμα πιο ισχυρό βελτιωτικό πακέτο για το ίδιο μοντέλο.

Δείτε το video.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto