Tο πακέτο περιλαμβάνει όπως είναι φυσικό πλήθος αναβαθμίσεων.

Grand Cherokee Trackhawk «σεισμός» (+vid)

4.016 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

To νέο της ακόμα πιο ισχυρό βελτιωτικό πακέτο για το Jeep Grand Cherokee Trackhawk αποκάλυψε η Hennessey. Δείτε το στο δυναμόμετρο!

Σαν να μην έφταναν οι 717 ίπποι της εργοστασιακής έκδοσης του Grand Cherokee Trackhawk αλλά ούτε και το πακέτο των 852 ίππων που έχει ετοιμάσει ήδη, η Hennessey προσέφερε ένα ακόμα πιο ισχυρό βελτιωτικό πακέτο για το συγκεκριμένο SUV.

To νέο πακέτο έχει την ονομασία HPE1000 και στην πραγματικότητα φτάνει την ιπποδύναμη του μοντέλου μέχρι τους 1.012 ίππους και την ροπή στα 1.313 Νm. Συνεπώς, τα 0-96 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 2,8 δευτερόλεπτα με ελαστικά drag ενώ το 400άρι γίνεται σε μόνο 10,5 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, η Hennessey δεν δίστασε να βάλει το μοντέλο στο δυναμόμετρο, με την μέτρηση να δείχνει ότι το Grand Cherokee Trackhawk εξοπλισμένο με το πακέτο αυτό αποδίδει 823 ίππους στους τροχούς και 973 Nm ροπής, με την απώλεια ισχύος να φτάνει το 20%.
 
Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το πακέτο περιλαμβάνει όπως είναι φυσικό πλήθος αναβαθμίσεων στα μηχανικά μέρη του. Συγκεκριμένα, η Hennessey προσφέρει στο μοντέλο κομπρέσορα 4,5 λίτρων, υψηλότερη συμπίεση στον χώρο καύσης, νέα και ισχυρότερη αντλία καυσίμου, νέο λογισμικό πρόγραμμα στον εγκέφαλο του κινητήρα κ.α

Δείτε το Grand Cherokee Trackhawk των 1.012 ίππων της Hennessey στο δυναμόμετρο!
 

Mercedes
moto