Το εσωτερικό του Pulsar έχει το δικό του χαρακτήρα και διακρίνεται για τις πολλές θήκες μικροαντικειμένων.

Το εσωτερικό του Focus έχει βελτιωμένη συναρμογή και εργονομία σε σχέση με το παρελθόν.

Η Mercedes A160 παίζει σε άλλο επίπεδο ποιοτικά.

Εσωτερικό: Ποιοτικά, μοντέρνα και απροβλημάτιστα

52.932 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2015)

Πολύ καλό σε ποιότητα είναι και το εσωτερικό του Ford Focus το οποίο μετά την ανανέωσή του έχει βελτιωθεί σε συναρμογή και εργονομία. Η προσθήκη έγχρωμης οθόνης αφής «ελάφρωσε» την κεντρική κονσόλα από το πλήθος κουμπιών που υπήρχαν πριν, ενώ το σύστημα φωνητικών εντελών και συνδεσιμότητας SYNC προσφέρει hi-tech αίσθηση. Μοντέρνος και ευδιάκριτος είναι επίσης ο πίνακας οργάνων, ενώ το τιμόνι έχει σωστό πάχος και ποιοτική αίσθηση.


Η καμπίνα της πετρελαιοκίνητης A-Class της δοκιμής μας δεν διέφερε από τα όσα έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα στις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς. Που σημαίνει ότι η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή τους είναι κορυφαία, η σχεδίαση μοντέρνα και νεανική –πολύ περισσότερο μάλιστα από όσο μας έχει συνηθίσει η Mercedes, ενώ από πλευράς εργονομίας οι διακόπτες είναι σωστά τοποθετημένοι και υπάρχουν αρκετές θέσεις για την αποθήκευσης των αντικειμένων της καθημερινότητας, όπως τα κλειδιά, το κινητό, το πορτοφόλι και ου τω καθεξής.

Αισθητικά η καμπίνα του Nissan Pulsar είναι ικανοποιητική. Ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα της κατασκευής, το ιδιαίτερα προσεγμένο φινίρισμα και τη φωτεινότητά της. Μαλακό πλαστικό υπάρχει μόνο στο πάνω μέρος του ταμπλό, αλλά η συνολική εικόνα ποιότητας ξεπερνά τον μέσο όρο της κατηγορίας. Η εργονομία δεν προβληματίζει. Η θέση οδήγησης είναι σχετικά υψηλή και τα καθίσματα φαρδιά. Σε μεγάλα ταξίδια όμως θα κουράσουν.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center