Η Mercedes δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η εικόνα αυτή απεικονίζει το πραγματικό μοντέλο.

Η A-Class σεντάν;

4.407 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2018)

Στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει μια φωτογραφία που λέγεται πως απεικονίζει την A-Class σε εκδοχή σεντάν.

Η πρώτη επίσημη εικόνα της νέας Μercedes A-Class σεντάν φαίνεται πως διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Πεκίνο.

Μέχρι στιγμής, η Mercedes δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η εικόνα αυτή απεικονίζει το πραγματικό μοντέλο, ωστόσο η σχεδίαση του ταιριάζει με όλες τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς άλλωστε, η σεντάν εκδοχή υιοθετεί τον πρόβολο του hatchback σε συνδυασμό με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.
 
Σε ο,τι αφορά τους κινητήρες, η μάρκα είναι πολύ πιθανόν να προσφέρει στο σεντάν την ίδια γκάμα κινητήρων που διαθέτει και στο hatchback. Συγκεκριμένα, διαθέτει αρχικά δύο νέους τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα, οι οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από τις σημερινές μονάδες. Στη βάση των νέων μηχανικών συνόλων θα βρίσκεται ο νέος βενζινοκινητήρας M282 και για πρώτη φορά θα προσφερθεί σε μια έκδοση 1.332 κ.εκ. ισχύος 163 ίππων με 250 Nm ροπής και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Πάνω από αυτόν θα βρίσκεται ο 2,0 λίτρων βενζινοκινητήρας M260 με απόδοση 224 ίππων και 350 Nm ροπής. Περνώντας στο ντίζελ συναντούμε τον OM608 turbo πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. με ισχύ 116 ίππων με 265 Nm ροπής. Αργότερα θα προστεθούν και άλλοι κινητήρες στη γκάμα σύμφωνα με τους ανθρώπους της Mercedes. Έπειτα, τα μηχανικά σύνολα ολοκληρώνονται με το εξατάχυτο χειροκίνητο και το επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) της γερμανικής φίρμας, ενώ σε κάποιες εκδόσεις η Mercedes θα προσφέρει το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda