3 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλού turbo κινητήρα της μάρκας των 6,0 λίτρων.

H Bentley Continental GT cabrio της Mulliner

4.309 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Eίναι δυνατόν να γίνει μια Bentley ακόμα πιο πολυτελής; Η Mulliner πιστεύει πάντως πως ναι και για αυτό της προσέφερε μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά.

To να γίνει η Bentley Continental GT Convertible ακόμα πιο πολυτελής μοιάζει ένα εγχείρημα ακατόρθωτο αλλά, εάν υπάρχει κάποια που μπορεί να το καταφέρει, αυτή είναι η Mulliner, το ειδικό τμήμα «περιποίησης» της βρετανικής φίρμας.

Η Bentley Continental GT cabrio ξεχωρίζει από τις πιο «λιτές» εκδόσεις χάρη στην μοναδική εμπρός γρίλια και την σχεδίαση των αεραγωγών που υιοθετούν το ίδιο μοτίβο σε μαύρο ή ασημί χρώμα και το νέο σετ από 22 ιντσών ζάντες.

Το μοτίβο «διαμαντιού», που βλέπουμε στην γρίλια συνεχίζεται και στην καμπίνα πάνω και στα τέσσερα καθίσματα, πάνω στις πόρτες αλλά και, για πρώτη φορά, στο χώρο ανάμεσα στο πορτ-μπαγκάζ και στους πίσω επιβάτες. Η Mulliner τονίζει ότι στο εσωτερικό υπάρχουν περίπου 400.000 ραφές που χρειάστηκαν 18 μήνες για να ολοκληρωθούν. Για το tri-color εσωτερικό γίνονται διαθέσιμα 8 διαφορετικά χρώματα ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με το κορυφαίο Naim σύστημα ήχου που αποτελείται από 18 ηχεία.

Η ισχύς θα πηγάζει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλού turbo κινητήρα της μάρκας χωρητικότητας 6,0 λτ. σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η απόδοση του μηχανικού συνόλου είναι 635 άλογα και 900 Νm ροπής που επιτρέπουν στο μοντέλο, να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δεύτερα (0,1 δλ. πιο αργά από το coupe) με τη μέγιστη ταχύτητα να παραμένει στα 333 χλμ./ώρα. Διαθέσιμος θα είναι και ο twin-turbo των 4,0 λίτρων.
 

ELASTIKA 2024
OPEL