Μία νέα ειδική έκδοση της Bentley Continental GT κάμπριο, παρουσίασε η βρετανική φίρμα, η οποία ονομάζεται Number 1.

Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η Bentley προσφέρει το νέο μέλος της οικογένειας των κάμπριο σε δύο χρώματα κόκκινο (Dragon Red II) ή μαύρο (Beluga).

Η Bentley Continental GT έγινε «Νούμερο 1»

3.344 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Μία νέα ειδική έκδοση της Bentley Continental GT κάμπριο, παρουσίασε η βρετανική φίρμα, η οποία ονομάζεται Number 1 και έρχεται με νέα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά απ ό το τμήμα Mulliner.


Με το πλήρες όνομά της να είναι Bentley Continental GT Number 1 Edition, όλα τα μοντέλα της ειδικής και περιορισμένης παραγωγής έκδοσης. Θα λάβουν ισχύ από τον twin-turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρα. Έτσι ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του 635 ίππους και τη θηριώδη ροπή των 900 Nm. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 333 χλμ./ώρα.
 
Περνώντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η Bentley προσφέρει το νέο μέλος της οικογένειας των κάμπριο σε δύο χρώματα κόκκινο (Dragon Red II) ή μαύρο (Beluga), ενώ οι ίδιες αποχρώσεις προσφέρονται και για τη μαλακή οροφή. Παράλληλα είναι εξοπλισμένα με τα πακέτα Black Line Specification και Carbon Body Kit, ενώ βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί ο λευκός αριθμός «1» που στέκεται «περήφανος» στη γρίλια. Οι ζάντες είναι 22 ιντσών και διατίθεται με δύο διαφορετικά φινιρίσματα, μαύρο ή καφέ.
 
Στο εσωτερικό η ταπετσαρία έχει βυσσινί ή μαύρη απόχρωση, ενώ για να τονισθεί ακόμα περισσότερο το πολυτελές του αυτοκινήτου το παρών δίνουν η ξύλινη επένδυση και χρυσές «πινελιές» 18 καρατίων. Το δέρμα Alcantara καλύπτει το τιμόνι ενώ στα διακοσμτικά προσθέστε και το ρολόι Jaeger.
 
Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει γνωστές.  

Hyundai
OPEL