Η Bullitt της Ο.CT

2.393 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Tι θα έλεγες για μια Bullitt πιο ισχυρή ακόμα και από Lamborghini Ηuracan Evo; Πάρε μάτι.

Έχοντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του σπορ coupe με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, η Ford Mustang είναι λογικό να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος κάθε βελτιωτικού οίκου.

Η εταιρεία O.CT θέλησε να προσφέρει λοιπόν το δικό της πακέτο στο δημοφιλές pony car αλλά αντί να ασχοληθεί με μια οποιαδήποτε Mustang, προτίμησε να προσφέρει την περιποίησή της στην Bullitt έκδοση του μοντέλου που λανσαρίστηκε σαν φόρο τιμής στην ομώνυμη ταινία του 1968.
Ο οίκος μέσω ενός προγράμματος στον εγκέφαλο και της προσθήκης ενός kit με νέο υπερτροφοδότη κατάφερε να φτάσει την ισχύ του μοντέλου στα 660 άλογα και τα 700 Νm ροπής. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο έγινε κατά 200 άλογα και 171 Nm ροπής πιο δυνατό και μπορεί τώρα να ισχυρίζεται πως ξεπερνά ακόμα και την Lamborghini Huracan Evo με τον V10 κινητήρα απόδοσης 640 ίππων. Δυστυχώς, ο οίκος δεν αποκάλυψε τις επιδόσεις της βελτιωμένης Βullitt, ξέρουμε όμως πως είναι σίγουρα ταχύτερη από την εργοστασιακή που χρειάζεται 4,6 δευτερόλεπτα για το 0-100 και ότι το αυτοκίνητο του οίκου δεν έχει πλέον περιοριστή ταχύτητας.

Το πακέτο της O.CT ολοκληρώνεται με την προαιρετική προσθήκη ενός ανοξείδωτου συστήματος εξάτμισης από ατσάλι, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να παίρνει μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση.
 

Toyota
moto