3 φωτογραφίες »

Η Ford συστήνει το ηχοσύστημα της Mustang Mach-E

2.481 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν αρχίσει να εγκαθιστούν premium συστήματα ήχου στα οχήματά τους. Η ηλεκτρική Mustang Mach-E της Ford είναι ένα από αυτά, για το οποίο η μάρκα μας προσφέρει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.


Η Mach-E είναι εξοπλισμένη με σύστημα ήχου της Bang & Olufsen τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνει το ένα τρίτο του συνόλου του ταμπλό. Σημειώνεται μάλιστα πως αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της Ford που δίνει τόσο μεγάλη οπτική έμφαση στο ηχοσύστημά του. Στην κορυφή του ταμπλό υπάρχει ένα ειδικά σχεδιασμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που κρύβει τα ηχεία με τέτοιο τρόπο ώστε ουσιαστικά να αναπαράγει την εμφάνιση και την αίσθηση των παραδοσιακών καλυμμάτων των οικιακών ηχείων της B&O.
 
«Ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός αφορά την εστίαση σε όλες τις αισθήσεις. Ο ήχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Ford Ευρώπης, Amko Leenarts.
 
Το συνδεδεμένο Subwoofer (ECS) του συστήματος χρησιμοποιεί το συνολικό σχήμα της καμπίνας για να παράγει μια ισχυρή απόδοση μπάσων, παρόλο που ζυγίζει περίπου το μισό από ένα παραδοσιακό subwoofer και καταλαμβάνει περίπου 80% λιγότερο χώρο, λέει η Ford. Παράλληλα υπογραμμίζει πως ο συντονισμός όλων των συστημάτων έχει πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο για να βοηθά όχι μόνο στην καλύτερη ακουστική της μουσική αλλά και στις τηλεφωνικές κλήσεις.
 
«Η ακρόαση μουσικής μπορεί να επηρεάσει θετικά τη διάθεση. Ένα premium σύστημα ήχου όχι μόνο μπορεί να αυξήσει την απόλαυση του οχήματος, αλλά μελέτες δείχνουν ότι μπορεί ακόμη και να βοηθήσει τους οδηγούς να επικεντρωθούν, ιδιαίτερα σε μεγάλους βαρετούς δρόμους», κατέληξε η Ford.

AUTOFIT PASXA
4green