3 φωτογραφίες »

Οι δαγκάνες είναι χρωματισμένες σε χρυσό χρώμα και φέρουν πάνω τους τις λέξεις «AMG Carbon Ceramic».

H Mercedes-AMG C 63 S Aero Edition 63

5.326 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2020)

Αυτή είναι η Aero Edition 63 που ετοίμασε η Mercedes για την AMG C 63 S. Πώς σας φαίνεται;

Μια μοναδική έκδοση κάτω από την ονομασία Aero Edition 63 για την ΑΜG C 63 S Coupe προσφέρει η Μercedes για τις αγορές της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει AMG Performance μαύρη αεροτομή πάνω την θύρα του πορτ-μπαγκάζ, ξεχωριστό εμπρός χείλος, πίσω διαχύτη που βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου, νέες λεπτομέρειες γύρω από τους πίσω αεραγωγούς και καινούριες θήκες καθρεπτών, όλα κατασκευασμένα σε μεγάλο βαθμό από ανθρακόνημα.

Και τα 63 αυτοκίνητα που θα μπουν στην γραμμή παραγωγής θα εξοπλίζονται με τα υψηλών επιδόσεων κεραμικά φρένα και τους 402 χιλιοστών δίσκους. Οι δαγκάνες είναι χρωματισμένες σε χρυσό χρώμα, φέρουν πάνω τους τις λέξεις «AMG Carbon Ceramic» και βρίσκονται μέσα σε μαύρες ζάντες AMG, 19 ιντσών μπροστά και 20 ιντσών πίσω.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, η Mercedes-AMG Aero Edition προσφέρεται με εκτενή χρήση ανθρακονήματος στην κεντρική κονσόλα και το AMG Performance τιμόνι με την επίπεδη βάση. Ως στάνταρ προσφέρονται τα AMG Performance εμπρός καθίσματα που είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa σε έναν συνδυασμό γκρι-μαύρου με κίτρινες λωρίδες.

Το αυτοκίνητο μπορεί να διατεθεί είτε σε Polar White είτε σε Iridium Silver χρώμα. Οι τιμές ξεκινούν από τα 115.000 ευρώ περίπου.
 

Toyota
moto