2 φωτογραφίες »

Η Mercedes σκέφτεται σοβαρά να κατασκευάσει και ένα 3θυρο αμάξωμα για τη νέα GLA, που έκανε πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη και αναμένεται στις αγορές.

Η Mercedes GLA και 3θυρη;

7.667 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2013)

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την ύπαρξη και 3θυρης έκδοσης του νέου compact crossover της Mercedes, με περισσότερα χαρακτηριστικά coupe και πιο δυναμική εμφάνιση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mercedes σκέφτεται σοβαρά να κατασκευάσει και ένα 3θυρο αμάξωμα για τη νέα GLA, που έκανε πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη και αναμένεται στις αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική φίρμα θέλησε με το νέο συμπαγές crossover της να μπει στο «παιχνίδι του ανταγωνισμού», όσον αφορά τους νεαρότερους αγοραστές. Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν, μια 3θυρη έκδοση θα πρόσφερε στο εν λόγω SUV έναν χαρακτήρα πιο σπορτίφ, με έντονα χαρακτηριστικά coupe, έστω κι αν υπήρχαν «θυσίες» για το χώρο των πίσω επιβατών.

Εξάλλου, ένα τέτοιο crossover θα ήταν για τη Mercedes το πιο κατάλληλο μοντέλο για να «σταθεί απέναντι» από το νέο Range Rover Evoque.

Αναμένοντας επομένως το λανσάρισμα της 5θυρης έκδοσης, θα διαπιστώσουμε αν τελικά λάβει το «πράσινο φως» και η 3πορτη version.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda