Κάτω από το καπό βρίσκεται το ίδιο μοτέρ που χρησιμοποιεί και η X 350d 4MATIC.

Η τιμή της έκδοση στην Αυστραλία ξεκινά από 87.500 δολάρια.

H Mercedes X-Class «Edition 1»

3.954 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2019)

Μια νέα έκδοση για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν προσφέρει η Mercedes στο πολυτελές pick-up της.

Την έκδοση Edition 1 350d 4MATIC της X-Class για την αγορά της Αυστραλίας παρουσίασε η Mercedes-Benz λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα της λιγότερο ισχυρής 350d 4MATIC.

Η έκδοση Edition 1 προσφέρει μια σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις που κάνουν το μοντέλο να διαφοροποιείται σε σχέση με τις πιο «απλές» εκδόσεις του. Συγκεκριμένα, η έκδοση αυτή θα προσφέρεται σε τρία χρώματα (kabara μαύρο, bering άσπρο και rock γκρι) σε συνδυασμό με μαύρη γρίλια, μαύρα εμβλήματα της μάρκας σε όλο το αμάξωμα, μαύρα χερούλια στις θύρες και την καρότσα, ίδιου χρώματος ράγες και μαύρες 19άρες ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα, η Μercedes δίνει στον εσωτερικό διάκοσμο μοναδικά πατάκια, ξεχωριστό έμβλημα «Εdition 1» από χρώμιο, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα κ.α.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται το ίδιο μοτέρ που χρησιμοποιεί και η X 350d 4MATIC, δηλαδή ο 6κύλινδρος 3,0 λτ. πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 258 ίππων και 550 Νm ροπής .

Η τιμή της έκδοση στην Αυστραλία ξεκινά από 87.500 δολάρια. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε την έκδοση αυτή στην Γηραιά Ήπειρο.
 

Mercedes
Audi