Oι έξι τροχοί μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αλλαγή, αλλά δεν είναι η μόνη.

Πάνω από τον προφυλακτήρα συναντάμε ένα τεράστιο Χ που κοσμεί την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Η X-Class Exy είναι 6Χ6

6.253 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Κατά καιρούς η Carlex Design έχει εργαστεί πάνω στην Mercedes-Benz X-Class, ωστόσο το τελευταίο της εγχείρημα είναι σίγουρα το πιο τολμηρό και συνάμα το πιο εντυπωσιακό και πρόκειται για μία εξάτροχη έκδοση του μοντέλου, που πήρε την ονομασία X-Class Exy 6x6 Concept.

Ωστόσο οι έξι τροχοί μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αλλαγή, αλλά δεν είναι η μόνη. Η βελτιωτική εταιρεία έχει προσφέρει μία πιο ευρεία εμπρόσθια όψη, με μεγαλύτερα φτερά αλλά και ένα πλαστικό προστατευτικό στο μπροστινό μέρος του καπό, ενώ η αναθεωρημένη εικόνα συνεχίζεται με την ύπαρξη ενός εργάτη αλλά και ενός αεραγωγού που βρίσκεται ενσωματωμένος πάνω στο καπό.
Μία LED ράβδος για περισσότερο φωτισμό είναι εγκατεστημένη στο πάνω μέρος της οροφής, ενώ πηγαίνοντας στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε τις μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις προεξέχουσας της ύπαρξης και τρίτου άξονα καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα πρωτότυπο 6Χ6. Από κει και πέρα μεγαλύτερων διαστάσεων είναι η καρότσα, ενώ  πάνω από τον προφυλακτήρα συναντάμε ένα τεράστιο Χ που κοσμεί την πόρτα του χώρου αποσκευών.
 
Aλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανόμενου του κινητήρα δεν αναφέρει η εταιρεία, αλλά υπογραμμίζει πως το πρωτότυπο βρίσκεται υπό κατασκευή. Περισσότερα λοιπόν αναμένονται προσεχώς.

Toyota
test center