Tόσο η κουπέ όσο και η ανοιχτή έκδοση της νέας Ε-Class είναι δύο από τις ομορφότερες Mercedes της «γεμάτης» σχεδιαστικά εποχής της εταιρείας.

Tόσο η κουπέ όσο και η ανοιχτή έκδοση της νέας Ε-Class είναι δύο από τις ομορφότερες Mercedes της «γεμάτης» σχεδιαστικά εποχής της εταιρείας.

Mercedes E-Class Coupe και Cabrio

65.240 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2016)

«Ε»ντυπωσιακές  

 
Mε μια ματιά
- Πιο αεροδυναμικό ντιζάιν
- Στη νέα πλατφόρμα Mercedes MRA
- Με προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης
 
Έρχονται το 2017
 
Οι νέες E-Class Coupe και Cabrio έρχονται να συνεχίσουν τον σχεδιαστικό οίστρο της εταιρείας, προσφέροντας έξτρα στυλ στη γκάμα της. Η σχεδίασή τους θα παραπέμπει στη νέα Ε-Class sedan, όμως θα είναι ακόμη πιο δυναμική κεντρίζοντας το βλέμμα από όποια γωνία και αν τις κοιτάξεις. Παράλληλα, βελτιωμένη θα είναι και η αεροδυναμική τους, με τον ομώνυμο συντελεστή να πέφτει κάτω από 0,23 στην κουπέ και αντίστοιχα και στην κάμπριο. Φυσικά, η τελευταία θα διαθέτει υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, για λόγους βάρους. Τεχνικά, τα αυτοκίνητα θα βασιστούν σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MRA της Mercedes, δηλαδή της πλατφόρμας για τα μεγάλα μοντέλα της εταιρείας. Οι κινητήρες, τα κιβώτια και τα τεχνολογικά συστήματα αυτόνομης οδήγησης θα προέλθουν από τη νέα E-Class, που σημαίνει πως στη βάση θα βρίσκεται ένας 2λιτρος κινητήρας βενζίνης 184 ίππων, ενώ στους diesel θα δούμε έναν με 195 και έναν 258 άλογα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
skoda