2 φωτογραφίες »

Υπεύθυνος για τα σχέδια που μπορείτε να δείτε είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Aksyonov Nikita.

Κουπέ Alfa Romeo Giulia GTA

4.428 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Καλές οι Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm, ωστόσο κανείς δε θα έλεγε όχι αν η ιταλική μάρκα έπαιρνε την απόφαση να τις συνοδεύσει και με ένα κουπέ μοντέλο. Μάλιστα αν και οι Ιταλοί είναι μάστορες στο σχεδιασμό, τώρα έχουν διαθέσιμη και μία πρώτη βοήθεια από ένα ανεξάρτητο σχέδιο.

Υπεύθυνος για τα σχέδια που μπορείτε να δείτε είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Aksyonov Nikita, ο οποίος εμπνεύστηκε και εκτέλεσε τη μορφή της Alfa Romeo Giulia GTA σε κούπε. Ίσως οι δύο πόρτες κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το ήδη ελκυστικό μοντέλο, όμως αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές μάλλον οι πιθανότητες για να δούμε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι απειροελάχιστες. Βεβαία και τα όνειρα για τους ανθρώπους είναι…
 
Μάλιστα κάποιοι θα υποστήριζαν ότι μία GTA Giulia κουπέ θα είχε ακόμα περισσότερο νόημα να κατασκευαστεί, δεδομένου ότι το αρχικό μοντέλο που ξεκίνησε το 1965 είχε μόνο δύο πόρτες. Η GTAm που έφτασε λίγα χρόνια αργότερα είχε επίσης καμπυλωτό σχήμα, οπότε η αποκάλυψη ενός σύγχρονου ισοδύναμου μοντέλου κατά πάσα πιθανότητα θα χαροποιούσε ακόμα περισσότερο τους φίλους της μάρκας.
 
Φυσικά, αν πάρει τέτοια απόφαση η Alfa Romeo δε θα είναι δύσκολο να την φέρει εις πέρας, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελούσε ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής. Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα το σχέδιο του καλλιτέχνη δεν παύει να αξίζει προσοχής, οπότε ρίχτε μία ματιά στις εικόνες της γκαλερί.  

Toyota
test center