Η βελτιωτική εταιρεία Topcar παίρνει στα χέρια της μια Mercedes-AMG G63 και της προσφέρει μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το νέο μοντέλο μέσω της ρωσικής βελτιωτικής εταιρείας έχει αποκτήσει μιλιταριστική εμφάνιση.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το λογότυπο της Topcar να έχει τοποθετηθεί στο κάλυμμα της ρεζέρβας.

Η μιλιταριστική Mercedes-AMG G63 της Topcar

4.041 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2019)

Η βελτιωτική εταιρεία Topcar παίρνει στα χέρια της μια Mercedes-AMG G63 και της προσφέρει μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το νέο μοντέλο μέσω της ρωσικής βελτιωτικής εταιρείας έχει αποκτήσει μιλιταριστική εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίζεται από στο σκούρο πράσινο χρώμα που βρίσκεται σε όλο το αμάξωμα. Ταυτόχρονα ο «σκληρός χαρακτήρας» της G63 γίνεται ακόμα πιο δυναμικός μέσω των «νεύρων» που υπάρχουν στο καπό, τα οποία προτίθενται στις αρκετές γωνίες που έχει από σε άφθονο αριθμό από το εργοστάσιο.
 
Εκτός από τη νέα σχεδίαση, αξίζει να σημειωθεί πως το καπό είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ίνες άνθρακα, ενώ έχει ενσωματωμένο και ένα αεραγωγό για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Από κει και πέρα η εταιρεία αναφέρει πως τα περισσότερα από τα πάνελ του αμαξώματος έχουν επανασχεδιαστεί ή καλύπτονται με στοιχεία άνθρακα.
 
Στο πλαϊνό μέρος οι νέες ποδιές συνδυάζονται με τις ορθογώνιες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που συνδέονται με τον twin-turbo 4 λίτρων κινητήρα, ενώ φτάνοντας στο πίσω μέρος βλέπουμε το λογότυπο της Topcar να έχει τοποθετηθεί στο κάλυμμα της ρεζέρβας.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για πιθανές βελτιώσεις αν και δεν αποκλείεται να έχουν συμβεί, όπως και στο εσωτερικό του μοντέλου.  

Toyota
test center